Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Selettti strijdt tegen MS door ontwerp speciale editie hartvormige vaas

Love in Bloom, de hartvormige porseleinen vaas ontworpen door designer-kunstenaar Marcantonio, nu een van de bestsellers van het Italiaanse designmerk SELETTI, is getransformeerd in de nieuwe speciale editie Love in Bloom Color geboren om het onderzoek van AISM - Italian Multiple Sclerosis Society te ondersteunen. Multiple Sclerose (MS) is een ernstige chronische slopende ziekte die vooral jonge mensen treft.

De hyperrealistische vormen van deze vaas, perfect tot in het kleinste detail, zijn voorzien van nieuwe kleuren, die de verrassende hyper-anatomische esthetiek versterken.

Het hart, het symbool van de meest oprechte gevoelens en van empathie voor anderen, was het enige object dat symbool kon staan voor deze samenwerking tussen SELETTI en AISM, die met dit project weer een stukje toevoegen aan het moza├»ek van een relatie die al lang geleden was begonnen. Na het succes in 2020 van de door TOILETPAPER ontworpen gezichtsmaskers, waarvan een deel van de winst werd gedoneerd aan het AISM, staan met Love in Bloom Color zowel Seletti als de ontwerper Marcantonio op de voorgrond, die ook betrokken is bij en sympathiek staat tegenover het steunen van het AISM en zijn stichting in de zoektocht naar een definitieve remedie en therapie├źn die het leven kunnen verbeteren van mensen die al aan multiple sclerose lijden.

"Bij Seletti stellen we ons objecten voor met een beslissende identiteit en die in krachtige bewoordingen worden beschreven; dat is waar we goed in zijn", verklaart Stefano Seletti, artistiek directeur van het gezelschap. "Met dit project werken wij samen met het AISM - waarmee wij door een diepe affiniteit verbonden zijn - om het onderzoek te ondersteunen en het publiek op een originele manier bewust te maken, op een manier die in de loop van de tijd kan worden voortgezet."

"Seletti en AISM schrijven samen een mooi verhaal. Zij zetten zich in om een betere toekomst mogelijk en binnen handbereik te maken voor de vele jongeren met multiple sclerose. De kracht en schoonheid van dit gebaar is een uitdaging, de grootste die men kan aannemen: het is geboren om betere onderzoeksprojecten, diensten en therapeutische antwoorden te bouwen. Zonder onderzoek is het niet mogelijk zowel aan de toekomst als aan het heden te denken", bevestigt Francesco Vacca, nationaal voorzitter van AISM.

"Ik ben erg blij dat dit gekleurde hart het symbool (of een voertuig) kan worden om het onderzoek tegen multiple sclerose te helpen", besluit Marcantonio. "Deze kleuren maken het hart minder abstract en meer concreet, net zoals de inzet van AISM altijd is geweest".

Meer informatie:
Seletti
www.seletti.com 

Publicatiedatum: