Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
‘Liefde op het eerste gezicht’ voor Passe Partout:

"Kers op de taart tijdens de meest fantastische beurseditie"

Naast een internationale award, een Belgische beste en een prijs voor meest innovatieve product, reikt de Meubelbeurs van Brussel tijdens de beursdagen ook jaarlijks een prijs uit voor het meubel dat ‘liefde op het eerste gezicht’ uitstraalt. Passe Partout, een B2B fabrikant en verdeler van handgemaakte Europese meubelen, heeft met het ontwerp Tulip aan het langste eind getrokken.

"Met héél veel trots en een gevoel van de kers op de taart te krijgen op de meest fantastische beurseditie, sleepten we deze award in de wacht. Het is hartverwarmend te zien dat de passie die we in ons werk steken, zich ook vertaald in zo’n liefdevolle prijs. De Meubelbeurs van Brussel is altijd een beetje een ‘moment de gloire’ voor heel ons team. Met man en macht wordt er steeds gezwoegd aan ieder detail en op zich volgt daarna altijd een gevoel van ontlading en voldoening. Dat we dit jaar, een bijzonder jaar na de gezondheidscrisis, dan ook nog zo’n mooie prijs mee naar huis mochten nemen, deed ons helemaal zweven." Dat laat Passe Partout weten op LinkedIn.Design Tulip
Tulip is een design van Axel Enthoven en is zoals zijn naam al doet vermoeden gebaseerd op een sierlijke, ontluikende tulp. De ranke armleuningen zijn erg uitnodigend en de speelse kussens stralen comfort uit. Voor hen is Tulip een elegante interpretatie van de alom gekende organische trend. Passe Partout trachten in alle details trendy te zijn, en tegelijkertijd bijzonder comfortabele meubelen te brengen.

"Naast het in de wacht slepen van deze Balthazar prijs ‘Love at first sight’, hadden we ook nog eens de beste Meubelbeurs van Brussel ooit. Het is bijna niet te geloven met welk enthousiasme de hele sector uitkijkt naar de toekomst. Het geeft een enorme boost om zelfs na een moeilijke periode zo’n groot vertrouwen te krijgen van onze klanten en sympathisanten."

Meer informatie:
Passe Partout
www.passepartoutnv.be

Publicatiedatum: