Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wave Design laat op Masters Expo afzuigkapmodel zien in diverse afwerkingen

Op donderdag 18 november gaan de deuren open van de RAI in Amsterdam voor de Masters Expo, de exclusieve business en lifestyle beurs, waar business, beleving, luxury, hospitality en glamour voorop staat en te zien zal zijn. Ook afzuigkappenspecialist Wave Design zal er haar nieuwste model laten zien.

Wave Design zal met haar product te zien zijn bij een keuken dat gerealiseerd is door Culimaat. Beide horen bij het team van InteriorMX: Een team van interieurexperts die je de mogelijkheden en kansen laat zien, die weten waar je het over hebt, die kunnen vertalen wat jij bedoelt en de perfecte kennis hebben van de nieuwste ontwikkelingen, trends en technieken op het gebied van interieur en woonomgeving. Vakmanschap en maatwerk tot in finesse.

Op de beurs laat Wave 2 keer 2640 modellen zien, waarbij de functie als lamp en afzuigkap gecombineerd zijn. Beide zijn afgewerkt in metallic leer, koper mat en glanzende onderzijde.   

Bezoek MASTERS EXPO van 18 t/m 22 november in RAI Amsterdam. 

Meer informatie:
Wave Design
www.wavedesign.nl