Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Big Hug scheelt stookkosten en is duurzaam'

Het wordt steeds kouder buiten én binnen. En met de stijgende energieprijzen denken mensen wel twee keer na voordat de verwarming opengedraaid wordt. Misschien best eens goed om stil te staan bij de vraag hoe je jezelf duurzamer kunt verwarmen. Want dat is niet alleen beter voor je energierekening, maar ook beter voor het milieu. Dat meldt Stoov in een persbericht.De Big Hug is verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Ook voor een grotere bureaustoel is de Big Hug geschikt, door de XL uitvoering. Daarnaast kan er gekozen worden voor de Big Hug Original in grijze stof of voor de extra zachte Woolly variant in wit, zwart, beige of bruin.

Het product is niet alleen geschikt voor over een bureaustoel tijdens het werken, maar ook wanneer je je favoriete serie kijkt op de bank, tijdens het lezen van een goed boek of wanneer je ultiem wilt ontspannen met een yoga- of meditatiesessie.


Big Hug.

De Big Hug kan ook gemakkelijk meegenomen worden, door het draadloze design. Overal waar je naartoe gaat kan hij met een usb oplader opladen worden. Bijvoorbeeld ook in de auto.

Meer informatie:
Stoov
Nijverheidsweg 16G
3534 AM Utrecht
www.stoov.com

Publicatiedatum: