Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Piet Hein Eek ontvangt 1e gasten in nieuwe hotel

Tijdens de Dutch Design Week in oktober ontving Piet Hein Eek de eerste gasten in hun gloednieuwe hotel. De plannen zijn werkelijkheid geworden en het resultaat is mooier dan gedacht. Met de toevoeging van het hotel is er een nieuwe dimensie aan het pand toegevoegd. Gasten kunnen nu volledig ondergedompeld raken in de wereld van Piet Hein Eek: een chaotische wereld die overloopt van ideeën met kunst, antiek, kleur, samenwerkingen, muziek, slapen en eten. Waar ambacht aan de basis ligt van alles wat er te zien en vooral gemaakt wordt."Je zou kunnen stellen dat het het ambacht van Eek, het creëren en managen van deze wereld, is. Het gaat dan niet om het managen van een bedrijf maar veel meer om het als een circusartiest omhoog houden van ontelbare ballen. Het lijkt erop dat nu voor het eerst de ballen zijn geland." Dat laat het bedrijf weten in een persbericht.

Waar je ook in het hotel belandt, de entree, lift,  lobby, wonderkamer, dakterras, nachtwacht, vergaderruimte, studio, toiletten, hal, DAKBAR of  DAKBAR-terras, overal wordt je in Eeks wereld meegezogen. Ondanks dat bijna alles ontworpen is, is het niet de vormgeving die bepalend is deze is eerder dienstbaar aan het geheel.

Meer informatie:
Piet Hein Eek
www.pietheineek.nl

Publicatiedatum: