Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Villeroy en Boch wint Good Design Award

Villeroy & Boch La Boule ontving een prestigieuze Good Design Award in de categorie Product Design als erkenning voor uitmuntend design en innovatie.
"We voelen ons vereerd om erkend te worden door de Australian Good Design Awards, de oudste en meest prestigieuze internationale prijs voor design en innovatie van het land", laat Villeroy & Boch op social media weten.De jury van de Good Design Awards is lovend: "Dit serviesenset is een fantastische toevoeging aan elke eetkamer. Het assortiment is prachtig ontworpen en werkt echt als object en als tafelschikking. Het is een briljant concept voor wonen in kleine appartementen, dat ook nog eens zeer praktisch is. De nieuwe toe-eigening van kleur geeft het ontwerp een tweede leven in een moderne context. Al met al een opvallend project dat aan alle voorwaarden voldoet voor een goed ontwerp in deze categorie. Goed gedaan."

Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: