Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Robin Punt van Intertime: "Een klok is nog steeds een belangrijke aankleding van het interieur"

De afgelopen jaren is de wandklok als productgroep bij de juwelier steeds meer verdwenen. Toch is een mooie wandklok nog steeds een product dat de consument verwacht bij de juwelier. "En waar weer groeiende vraag naar is", vertelt Robin Punt van Intertime in een interview met Vaktijdschrift De Juwelier.


Robin Punt showde zijn klokken op Meubelbeurs Brussel.

Volgens Robin is de markt door de jaren heen flink veranderd. "Vroeger had men een Zaanse klok of een klassieke gewichtenklok aan de muur, maar deze vooral mechanische klokken zijn vervangen door tijdloze modernere (quartz) exemplaren. Vroeger had je een klok voor het leven. Als nu het interieur verandert, wordt er meestal ook een nieuwe bijpassende klok gekocht. Intertime heeft hier op ingespeeld door als groothandel er naar te streven een zo breed mogelijk aanbod te hebben voor de juwelier. Klokken worden nog steeds gekocht bij de juwelier. Ik wil het de juwelier zo makkelijk mogelijk maken zonder grote investeringen in voorraad te doen. Ik vraag van de juwelier een paar modellen in de winkel, om te tonen dat klokken tot het assortiment behoren en zo een optimale samenwerking te kunnen bewerkstelligen. Dan kunnen ze daarnaast uit de grote collectie van Intertime alles bestellen. Gewoon per stuk. Veel klokken zijn direct op voorraad in ons magazijn en zelfs dropshipments zijn mogelijk op verzoek. Dus snel geleverd, ook bij de klanten thuis", aldus Robin.
 
Volgens hem is een klok nog steeds een belangrijke aankleding van het interieur. "Gemiddeld zijn er drie klokken in een huis aanwezig. (...). Een mooie klok geeft niet alleen de tijd aan, maar kan ook een sieraad aan de muur zijn", aldus Robin.

Bron: LinkedIn


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven