Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vincent Sheppard stoomt interieurs klaar voor koudere dagen

Nu het buiten wat frisser wordt, zullen we met zijn allen meer tijd binnen doorbrengen. Met de Titus collectie van Vincent Sheppard wil het bedrijf huizen een warm en comfortabel maken voor de koudere dagen. Het elegante silhouet en de geweven rug van de Titus stoelen bieden een luchtige en toch verfijnde uitstraling. Lucht en licht stromen door het cannage oppervlak, waardoor een fijn schaduwpatroon door de kamer valt.



De Titus collectie is verkrijgbaar in twee afwerkingen - geverniste eik en zwart gebeitste eik - en leent zich voor elke omgeving. De prachtige houtstructuur geeft jouw interieur een warme uitstraling en zorgt voor een natuurlijk gevoel. De Titus collectie bestaat uit een eetkamerstoel, een loungestoel, en barkrukken in twee verschillende maten.



Met Titus herontdekt Vincent Sheppard de mogelijkheden van rotan in zijn ontwerpen. Met zijn geweven rug, is de stoel een eigentijdse heruitvinding van een geliefde designklassieker. Licht en lucht stromen door het cannageoppervlak en creƫren zo een fijne schaduw in de kamer. Het eiken frame past perfect bij de natuurlijke rotanrug en voegt warmte toe dankzij het unieke houtpatroon. Met zijn eenvoudige maar verfijnde ontwerp, vakkundig vervaardigde rotanvlechtwerk en warm hout, is Titus een stijlvolle collectie die zowel vintage als modern aanvoelt.



Meer informatie:
Vincent Sheppard
Industriepark 5
8587 Spiere
www.vincentsheppard.com 

Publicatiedatum: