Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Vakjury maakt mooiste keuken en badkamer 2021 bekend tijdens Gouden Driehoek

Jaarlijks verkiest een vakjury vanuit alle inzendingen voor de Gouden Driehoek een top 3 van de mooiste keuken en de mooiste badkamer van 2021. Dit jaar gebeurde dat tijdens het MHK event. Alle aanwezigen stemmen op hun favoriete keuken en badkamer. De vakjury bestond uit Monique van der Reijden, trendwatcher en CEO van de Dutch Style Company en Evelien Reich, hoofdredactrice van de ELLE Decoration. Dit jaar hebben de volgende bedrijven gewonnen:
Bogaard keukens en badkamers uit Almere wonnen met hun inzending de Gouden Driehoek badkamers 2021. Van Ginkel keukens Barneveld wonnen met hun inzending de Gouden Driehoek keukens 2021.De winnaars vertegenwoordigen Nederland tijdens de Europese finale van Das Goldene Dreieck in April 2022 in Berlijn.

MHK Nederland
MHK Nederland is onderdeel van MHK Group, de Europese marktleider voor keuken, meubel- en sanitairvakhandel in het MKB met meer dan 3.400 partners. Vandaag de dag profiteren talrijke handelspartners in Nederland, België, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Groot-Brittannië van de waardevolle synergie van samenwerking met de groep. MHK Nederland ondersteunt sinds 1992 haar partners in de keuken- en sanitairvakhandel met een omvangrijk dienstenaanbod om zich met succes op deze markt te handhaven en door te kunnen groeien.Meer informatie:
MHK Nederland
www.mhk.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven