Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
imm cologne 365: het hele jaar door succesvol zakendoen

"Bij de komende beurs in Keulen draait alles om positionering"

Hoge internationale deelname onderstreept het belang van het evenement als wereldwijd industrieplatform met 600 exposerende bedrijven uit 51 landen .

Het internationale Interior Business Event, imm cologne, opent over 10 weken zijn deuren. Voor de komende editie van imm cologne worden zo'n 600 bedrijven uit 51 landen in Keulen verwacht. Een aanzienlijk percentage van 75% van de exposanten komt van buiten Duitsland. De grote internationale deelname bewijst eens te meer het belang van de imm cologne als mondiaal industrieplatform - zeker gezien de buitengewone omstandigheden. Als belangrijkste interieurbeurs is en blijft de imm cologne, ook in deze qua aantal kleinere vorm, het grootste en meest relevante forum voor de interieurbranche op de grootste meubelmarkt van Europa.

"Bij de komende imm cologne draait alles om positionering - voor ons als beursorganisator, voor de Duitse meubelindustrie en voor de hele branche. Maar het gaat er niet alleen om hoe dynamisch we 2022 starten", aldus Matthias Pollmann, Vice President Trade Fair Management bij Koelnmesse. "We staan voor grote uitdagingen die ook enorme kansen bieden. Met dit in het achterhoofd zie ik het aantal exposanten op imm cologne 2022 als een goede uitgangspositie voor een succesvolle herlancering. Ik ben er vast van overtuigd dat imm cologne het ideale platform is voor de branche om samen de woonruimtes van morgen vorm te geven", voegt Pollmann toe. Met betrekking tot de veelbesproken kwestie van de bezoekersaantallen pleitte Pollmann voor een realistische inschatting. "We verwachten dat de bezoekersaantallen onder het niveau van voor de pandemie zullen liggen. Ze zullen waarschijnlijk stijgen in lijn met het aantal exposanten. Bezoekers zullen eerder uit andere Europese landen komen dan van overzee, maar we zien steeds weer verrassingen op recente Europese beurzen."

In totaal zal imm cologne 2022 negen hallen beslaan. Pure, het format voor designkwaliteit, zal te zien zijn in de hallen 11.1, 11.2, 2.2 en 3.2, aangevuld met hal 4.2, waar Pure Architects samen met Connect gehuisvest zal zijn. De Connect interieurwereld presenteert de nieuwe oplossingen voor thuis wonen in een digitale toekomst in een breed opgezette, spraakmakende showcase. De Home interieurwereld is het nieuwe adres voor inrichtingsoplossingen die passen bij elke lifestyle.

De beurshallen 10.1, 10.2, 5.2, de hallen 6 en 7 en hal 9 zijn er te vinden. De hallenplanning voorziet in alle noodzakelijke maatregelen en officiële vereisten voor de bescherming van exposanten en bezoekers. Koelnmesse heeft zorgvuldig rekening gehouden met de eisen van de Coronavirusbeschermingsverordening van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. In nauw overleg met de autoriteiten heeft zij talrijke maatregelen ontwikkeld om de hoogste standaarden van professionele veiligheid op de imm cologne te garanderen. Het CH3CK-principe geldt voor iedereen die het beursterrein wil betreden. Dit betekent dat exposanten en bezoekers drie mogelijkheden hebben om toegang te krijgen tot het evenement: Ze moeten ofwel gevaccineerd zijn, hersteld zijn van COVID-19 of getest zijn. Alle maatregelen samen creëren een omgeving waarin het bedrijfsleven weer kan groeien.

imm cologne 365: het hele jaar door succesvol zaken doen
De 365-dagen strategie van het Interior Business Event baant de weg naar de toekomst. Als toonaangevende internationale vakbeurs in de branche biedt het exposanten en bezoekers een unieke toegevoegde waarde en schept het gedurende het hele jaar optimale voorwaarden om zaken te doen, te netwerken en inspiratie op te doen.

De 365-dagen strategie is gericht op het aanbieden van kennis, inhoud en zakelijke kansen, niet alleen tijdens het beperkte tijdsbestek van het in-person evenement, zoals voorheen het geval was. imm cologne 365 biedt de industrie nu een geschikt en aantrekkelijk forum het hele jaar door - volledig onafhankelijk van de vaste data van de beurs. Bedrijven kunnen 365 dagen per jaar hun producthoogtepunten aan een geïnteresseerd publiek laten zien. Met imm cologne 365 beleven exposanten en bezoekers het grootste vakevenement van de branche in januari - en kunnen ze het hele jaar door zaken doen en netwerken: Het is tijd voor een uitwisseling!

Koelnmesse: vakbeurzen voor de interieur-, outdoor- en designbranche
Koelnmesse is 's werelds topvakbeursorganisator op het gebied van interieur, inrichting, design, home living, garden lifestyle en moderne werkomgevingen. Op het beursterrein in Keulen/Duitsland tonen de toonaangevende internationale vakbeurzen imm cologne, LivingKitchen®, spoga+gafa en ORGATEC de nieuwste trends, producten en innovaties en fungeren als internationale, centrale bijeenkomsten voor de wereldwijde industrie. Naast de evenementen in Keulen breidt Koelnmesse haar portfolio ook internationaal strategisch uit: In 2022 vindt de eerste ORGATEC TOKYO plaats. Het wordt de eerste vakbeurs in Japan die zich richt op professionele en hybride werkomgevingen. Als satellietevenement voor imm cologne en ORGATEC biedt idd shanghai Europese bedrijven in het premium- en luxesegment van de interieurbranche een uniek platform voor de presentatie van exclusieve, designgedreven producten.
De in-person evenementen worden aangevuld door ambista, het online business netwerk voor de internationale interieurindustrie, dat overal en altijd directe toegang biedt tot relevante producten, contacten, expertise en evenementen.

Meer informatie: 
www.imm-cologne.com
www.ambista.com

Publicatiedatum: