Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LogicTrade lost probleem Berg&Berg op

In het systeem dat Berg&Berg gebruikte was het niet mogelijk om de producten van Luxaflex, Vadain en Woontotaal vanuit één systeem te bestellen. De woonwinkel wilde graag dat er een systeem kwam die dit wel kon, waardoor het gehele bestelproces geautomatiseerd kon worden. LogicTrade, aanbieder van een scala aan softwarepakketten voor de meubel-, slaap- en woningtextielbranche, greep deze kans met beide handen aan.


Berg&Berg.

Zo heeft LogicTrade het bestelsysteem van Berg&Berg gekoppeld met diverse leveranciers, zoals Luxaflex, Eijffinger, Artilux, De Ploeg stoffen, Kendex, Sunway en Kobé. Door het realiseren van de koppelingen met leveranciers is er altijd een up-to-date collectie beschikbaar. Daarnaast is er totale configuratie van de producten mogelijk die vervolgens eenvoudig besteld kunnen worden bij de leverancier. De bestelling wordt direct in het systeem van de leverancier verwerkt, hierdoor is er een minimale foutmarge.Berg&Berg
Maarten en Ad Kop, eigenaren van Berg&Berg Retail: "Wij zijn een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers in de wonen-retailbranche. Berg&Berg is een ruim 90 jaar oud familiebedrijf. Ooit gestart met één woningtextielwinkel in Haarlem. Inmiddels hebben we 17 fraaie woonwinkels in het westen van ons land. Zo voeren we alle A-merken en de eigen productlijn onder NL-label."

LogicTrade
LogicTrade heeft ERP software onder de naam LT Horizon ontwikkelt. Deze software is speciaal voor de woonbranche: meubel- en beddenspeciaalzaken, DHZ-zaken en woninginrichters. Binnen deze branche bestaat grote diversiteit aan woninginrichters, slaap- en meubelwinkels. Deze winkels zijn zelfstandig en in sommige gevallen lid van een retail service organisatie. Natuurlijk is daar rekening mee gehouden. Door te werken met diverse pakketten neemt u een ERP oplossing af die u ook daadwerkelijk totaal gebruikt. Naast de basispakketten zijn er losse modules beschikbaar om uw bedrijfsproces nog meer te optimaliseren. Zo ontstaat er een ERP systeem op maat.Meer informatie:
LogicTrade
Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
088 - 240 01 00
[email protected]
www.logictrade.nl

Berg&Berg
[email protected]
www.bergenberg.nl