Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Materialen Arte Groep krijgen eigen productpaspoort

Om inzichtelijk te maken waar de Arte keukenbladen van gemaakt worden en waar ze vandaan komen, heeft iedere materiaalsoort bij Arte een eigen productpaspoort. Zo kan men precies zien welke weg een keukenblad heeft afgelegd. Dat meldt nieuwsplatform Uwkeukenprof.

Arte Groep produceert en verkoopt keukenbladen en andere maatwerkproducten voor interieurtoepassingen van natuursteen en daarvan afgeleide materialen, zoals composiet, Dekton, keramiek en Neolith. Maar dat doen ze niet zomaar. Dat doen ze op een zo duurzaam mogelijke manier. Wat dat in de praktijk betekent?Keukenbladen produceren op de meest eerlijke en verantwoorde manier. En daarbij de volledige keten - van de groeve tot en met montage bij de klant - positief veranderen. Arte gelooft dat dat kan. Maar het blijft niet bij geloven. In plaats van alleen maar praten over duurzaamheid, wordt er actie ondernomen.

“Wij gaan telkens opnieuw het gesprek aan met onze leveranciers. Zo zetten wij ons beste steentje voor om de hoge kwaliteit van onze producten te waarborgen. Zonder hierbij de mens (dichtbij en ver weg) uit het oog te verliezen. Op deze manier voelen we ons sterk verbonden met onze partners en leveranciers. We werken met vaste partners en kopen materialen alleen in bij eerlijke leveranciers. Samen verbeteren we de processen en produceren we stenen keukenbladen op een duurzame manier.”

Meer informatie:
Arte Groep
www.artegroep.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven