Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Table du Sud mikt op levertijd van vijf dagen met nieuwe collectie

Meubelfabrikant Table du Sud presenteert haar nieuwe collectie Fast Lane. Merkwaardig aan de nieuwe lijn is de korte levertijd. Waar een collega fabrikant levertijden heeft van 12 weken kan het bedrijf uit Heeze de producten al binnen een week leveren. "We merkten dat veel mensen onze levertijd van 5-7 weken voor een eettafel die geheel op maat is geen enkel probleem vinden, maar dat een bepaalde groep wel echt baat heeft bij een snelle levering. Door twee verschillende productielijnen op te zetten beantwoorden we aan deze vraag", vertelt een woordvoerder van het bedrijf."Table du Sud is een customer oriented bedrijf, dat betekent dat we de wensen van onze klanten zo goed mogelijk willen beantwoorden. Omdat we onze tafels zelf maken kunnen we hier gemakkelijk op inspelen."
Het proces van de tafels en stoelen uit de Fast lane collectie is anders dan het proces dan de reguliere lijn. Normaal gesproken hebben mensen tal verschillende opties om uit te kiezen om de tafel exact te maken zoals zij zelf willen. "Table du Sud maakt jouw smaak. Onze Fast Lane tafels en stoelen hebben op dit gebied minder mogelijkheden en hebben we op voorraad liggen. Hierdoor hoeven deze producten nog niet ons hele productieproces te doorlopen, maar kunnen we ze direct gereed maken voor levering." 

"Helaas komen ook wij niet onder stijgende prijzen van grondstoffen uit. Het scheelt wel dat we zelf direct bij de productie zitten en dat er zich geen tussenschakels tussen de klant en werkplaats bevinden. Hierdoor heeft de klant geen klant geen last van die extra marge, die er normaal ook nog bovenop komt. Op die manier kunnen we onze klanten alsnog meubels tegen een gunstige prijs bieden." Verschillende trends
Sinds corona is het huis en de inrichting nog wel belangrijker geworden dan voorheen merkt het bedrijf. "We hebben ook het idee dat mensen er veel bewuster mee bezig zijn. Hierdoor staan klanten meer open om nieuwe dingen uit te proberen zoals onze kiezelvorm, maar ook nieuwe woonstijlen zoals Japandi. Daarnaast worden de meubels weer wat verfijnder in plaats van heel robuust zoals de boomstamtafels, die we overigens ook nog veel verkopen. Denk hierbij aan tafels met facetranden en subtiele onderstellen." 

Meer informatie:
Table du Sud
www.tabledusud.nl