Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voorzitter VIIA stapt op

De VIIA, vereniging van en voor importeurs en agenten in de interieurbranche, zowel nationaal als internationaal, heeft tijdens de ledenvergadering een aantal belangrijke beslissingen gemaakt. Vrijdag 22 oktober, tijdens Dutch Design Week, is er besloten dat voorzitter Christel Janssen en bestuursleden Marc Reith en Anton van der Lande afscheid zullen nemen bij de VIIA.
In hun plaats zullen verschillende nieuwe bestuursleden toetreden. Onder andere Bart Brugman, Renate van Velthoven en Gina Sanders.

"Wij zijn als VIIA heel erg blij met en trots op onze nieuwe voorzitter, Marco Barbuio. En natuurlijk geldt dat ook voor onze (nieuwe) bestuursleden. Heel veel dank aan Anton van der Lande en Marc Reith voor hun bestuurswerk en in het bijzonder heel veel dank aan Christel Janssen voor haar jarenlange inzet voor de VIIA, zowel als bestuurslid en vooral als gepassioneerde voorzitter." Dat laat VIIA weten op social media.


Marco Barbuio.

Meer informatie:
VIIA
Ab Huijer (uitvoerend secretaris)
Postbus 113
2100 AC Heemstede
+31 (0)6 54785901
[email protected]
www.viia.nu

Publicatiedatum: