Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

International Video Company genomineerd voor Gouden Reiger

Het jonge team van International Video Company, dat gespecialiseerd is in het maken van bedrijfsvideo's, werd vorige week verrast door een bericht vanuit de organisatie van de Avond van de Opdrachtfilm 2021. Hun promotiefilm Lieve Opa en Oma, die in opdracht van Boekuwzending.com is geproduceerd, is genomineerd voor de Groene Reiger in de categorie De Jonge Maker.



Lieve Opa en Oma

Begin dit jaar ontstond het idee om Valentijnsdag in te zetten, als onderwerp voor een promotiefilm van het logistieke dienstverleningsbedrijf Boekuwzending.com. “Door de beperkingen van de Corona-epidemie, hadden we juist de behoefte om te denken in mogelijkheden. Het motto van onze opdrachtgever is: ‘Wij bezorgen iedere dag de grootste glimlach!’ Met de video Lieve Opa en Oma hebben we dit motto een extra dimensie meegegeven,” vertelt Rutger Brussen. “Niet door een standaard verhaallijn, van twee geliefde, maar door juist de band tussen kleindochter en oma te belichten. Waarbij er bij de kijker een feelgood moment wordt bezorgd, door de voice-over van het kleine meisje, de glimlachende bezorger en de verraste oma.”



Nominatie Gouden Reiger 2021
"De Avond van de Opdrachtfilm 2021 vindt op 15 november in een live-editie in Het Huis Utrecht plaats. IVC is met de film ‘Lieve Opa en Oma’ genomineerd voor de ‘Groene Reiger’ in de categorie ‘De Jonge Maker’. De films, geen commercials, moeten gemaakt zijn in opdracht, voor een duidelijk omschreven doelgroep en met een helder omschreven boodschap", aldus de organisatie.

Meer informatie:
International Video Company
www.iv-company.com 

Publicatiedatum: