Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening Nidum komt steeds dichterbij

In het weekend van 27 tot en met 29 november vindt in Grave de feestelijke opening van Nidum plaats. Op zaterdag en zondag kunnen de consumenten kennismaken met het house of inspiration. Voor de zakelijke relaties, zoals de architecten, interieurontwerpers en stylisten, is de Business Monday in het leven geroepen. Op maandag 29 november 2021 zijn zakelijke ge├»nteresseerden en interieurprofessionals tussen 10.00 en 18.00 uur van harte welkom om de shops en showrooms te ervaren. Tijdens dit zakelijke event worden diverse activiteiten georganiseerd. Nidum, Latijn voor nest, is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Het is gevestigd in het monumentale Arsenaal in Grave, dat al geruime tijd gerenoveerd en verbouwd werd. Onder een dak komen diverse shops en showrooms samen, allen uit het midden tot hoge segment. Van plinten tot vloeren en van design (tuin)meubelen tot bedden.

In augustus ging restaurant Ovum al open. Zij bieden de culinaire beleving binnen Nidum. De diverse ruimtes bieden ruimte voor zakelijke events, zoals zakenlunches, presentaties en vergaderingen. Ovum zal na de opening van Nidum de openingstijden verruimen van dinsdag tot en met zondag. Begin volgend jaar zal Nidum Boetiekhotel worden toegevoegd aan de beleving. Zes kamers die door verschillende interieurontwerpers worden ingericht bieden gasten de gelegenheid om in luxe sferen in een monument te overnachten. De kamers zijn ingericht met de producten van de partners van Nidum, waardoor het ware experience rooms zijn. 

Bekijk de actuele agenda op de website.

Meer informatie:
Nidum
www.nidum.nl 

Publicatiedatum: