Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PPC officieel verdeler van Janser

Met Janser heeft parketteur Plinten & Profielen Centrale (PPC) haar assortiment aangevuld met innovatieve, efficiƫnte en gebruiksvriendelijke professionele gereedschappen. Het van oorsprong familiebedrijf voorziet inmiddels al ruim 60 jaar parketteurs en vloerenspecialisten van allerhande kwaliteitsproducten.



"In ons Janser assortiment vind je de producten om jouw (vloer)klus tot een succes te maken. Materialen van hoge kwaliteit afgestemd op de behoeften van de parketteur en de vloerenspecialist. Van een handzame heavy-duty sloophaak waarmee je met groot gemak en zonder extra belasting van de rug vloerpanelen verwijderd tot de Janser nubuck werkschoen. Een schoen die perfect aansluit op de behoeften van de parketteur want; voorzien van een gladde olie-resistent, antistatische zool - laat de schoen geen strepen achter - en een kunststofneus voor optimale bescherming tegen puntige of scherpe voorwerpen." Dat meldt PPC in een persbericht.

Meer informatie:
Plinten en Profielen Centrale (PPC)
www.plintenenprofielencentrale.nl

Publicatiedatum: