Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Casala introduceert multifunctionele ruimteverdeler

Wallstreet is een modulaire ruimteverdeler die een open ruimte in meerdere zones verdeelt voor individuele en groepsactiviteiten. Zoals ontmoeten, lunchen, werken en loungen. Ook functionele ruimten zoals een breakout area, garderobe en coffee corner zijn met Wallstreet goed te realiseren. Daarnaast creëert Wallstreet onmiddellijk visuele elegantie en verbeterde akoestische prestaties in de ruimte.Kleed uw ruimte aan met Wallstreet

Wallstreet is beschikbaar in meerdere hoogtes en breedtes. Hiermee stem je de multifunctionele ruimteverdeler eenvoudig af op het gewenste privacyniveau. Wallstreet bestaat uit lineaire opstellingen, waarmee makkelijk L-, T- en X-vormige configuraties worden gegenereerd. De eindpanelen hebben een duidelijk herkenbare afgeronde hoek en zijn voorzien van een stalen wandsteun. Duostoffering maakt Wallstreet krachtiger en wordt zonder meerprijs aangeboden.

Visie van designer Kateryna Sokolova
Met Wallstreet presenteert designer Kateryna Sokolova haar visie op een flexibele herindeling van open ruimtes. Hierbij zijn de beoogde activiteiten in een ruimte het uitgangspunt. Kateryna Sokolona benadrukt: “Een goede visuele uitstraling en heldere zonering draagt bij aan de productiviteit en welzijn van de gebruiker”.Opties en accessoires Wallstreet
Voor een optimale akoestische ervaring worden de Wallstreet panelen voorzien van geluidsabsorberend en geluidsisolerend materiaal. Extra wandsteunen worden geplaatst voor extra stabiliteit. Wallstreet kan worden uitgebreid met een stalen jashanger met ophangfunctie aan beide zijdes. Kruisconfiguraties kunnen voorzien worden van stalen wandplanken. Hierbij is er keuze uit de standaard Casala poedercoatkleuren collectie.

Over Casala
Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Design linked to Functionality is diepgeworteld in ons DNA en leidend tijdens het ontwerpproces. Wij werken hierbij nauw samen met toonaangevende designers. Meer dan honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair kwaliteit, comfort en gebruiksgemak biedt.

Meer informatie:
Casala
www.casala.com 

Publicatiedatum: