Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Best For Interiors voegt nieuw merk toe

Platform Best For Interiors (BFI) heeft een nieuw merk toegevoegd aan haar portfolio. "Authentic Models is toegevoegd aan ons digitale B2B-webshop omdat deze authentieke items een unieke en daarom waardevolle toevoeging zijn voor onze bfi-members. Wij proberen een zo breed mogelijk aanbod aan meubels en woonaccessoires te creëren voor de ontwerpers die via ons inkopen bij de merken. Elk project is anders en dat is precies de reden dat wij de juiste selectie van de beste merken samenstellen en aanbieden aan onze leden", aldus oprichter en eigenaresse Manon Teunissen.Authentic Models: Designs with a Story

Sinds de oprichting in 1968, ontwikkelt en verkoopt Authentic Models wereldwijd haar meubel en home interieur collecties en wil klanten de gelegenheid geven iets over zichzelf te vertellen door middel van haar designs. Uniek is dat de collecties geïnspireerd zijn op stijlvol reizen en een avontuurlijk verleden. Door het creëren van meubilair en decor van hoge kwaliteit met een uniek verhaal, komt het beste van het heden en verleden samen.

Een treffend voorbeeld hiervan is de handgemaakte Stateroom Bar. Een volledig functionele en verrijdbare thuisbar met een stijlvol en functioneel ontwerp van een klassieke hutkoffer, gebaseerd op designs van weleer. Het is niet alleen een kunstwerk dat in elk interieur past, maar bovenal een statement die de koper maakt.

"Binnenkort mogen wij nog meer mooie merken toevoegen aan ons inkoopsysteem. Welke merken dit precies zijn, houden wij nog even geheim.."BFI
"Dit unieke concept is ontwikkeld in 2020 door Manon Teunissen, voormalig accountmanager voor diverse meubelmerken in Nederland. Tijdens haar werkzaamheden ontmoette zij vele interieurontwerpers en merkte zij een grote vraag naar inkoopmogelijkheden voor meubels en woonaccessoires. Deze behoefte lag voornamelijk bij de meest bekende merken, waarbij je als interieurontwerper geen of niet zomaar toegang krijgt tot het inkoopportaal. Door haar kennis en connecties te combineren, kwamen er unieke samenwerkingen tot stand. Het resultaat? Een royaal te bestellen assortiment aan items van de meest gerenommeerde meubelmerken voor interieurontwerpers."

"Door bfi-member te worden krijg je toegang tot onze uitgebreide b2b shop. Bestel de items voor jouw projecten uit een breed scala van diverse producten, merken en stijlen. Het is mogelijk om per item een referentie aan te geven. Kies vervolgens het gewenste afleveradres van de gehele order. Plaats de bestelling en betaal deze direct d.m.v. iDEAL of PayPal.
Wij bestellen je gewenste items bij de betreffende leverancier(s) en zullen deze z.s.m. voor je verzamelen. Zodra je bestelling compleet is neemt onze transporteur contact met je op om een leverafspraak in te plannen. Normaliter mag je verwachten dat je je order (bestaande uit bij de leverancier voorradige items) binnen 15 werkdagen ontvangt: afhankelijk van welke leverdata je afspreekt met onze transporteur. Het is ook mogelijk om je order af te halen in ons magazijn te Zeewolde. Maak hiervoor tijdig een afhaalafspraak met ons."

Meer informatie:
Best For Interiors
www.bestforinteriors.nl