Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Puente zet stappen naar betere bekendheid

Puente is onder leiding van Olivier Declemy inmiddels al ruim anderhalf jaar bezig om de Spaanse merken Ormos sofa's, Crearte collections en Raga design op de kaart te zetten in Nederland. De drie merken bieden een ruim aanbod aan meubels en om die in een duidelijk overzicht te krijgen is er sinds kort op de website een duidelijke knop met de catalogus. "Dit maakt het voor geïnteresseerden makkelijker om de collectie te bekijken", aldus een enthousiaste Olivier.Met de duidelijke catalogus wil hij ook nieuwe dealerpunten aanboren. Om potentiele dealers warm te maken heeft hij aan zijn collectie eigen stoffen toegevoegd. "Ik vond het belangrijk dat klanten ook bij Puente terecht konden voor stoffen, zodat er niet alleen gewerkt word met ingezonden stoffen." 


"Er is nu bijvoorbeeld een project bezig van een bij Puente bestelde helemaal opmaat gemaakte bank voor in een restaurant, het is dan in alle opzichten makkelijk om ook een collectie te laten zien/hebben waaruit gekozen kan worden."Crearte collections opent showroom in Madrid
Crearte Collections heeft deze zomer een showroom geopend in Madrid, Het is lekker centraal in Spanje en daardoor is het makkelijker om klanten te bedienen uit geheel Spanje.

Meer informatie:
Puente
06 14 44 68 00
[email protected]
www.puente.top