Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Prints van Oranje: 'Deze nieuwe kleurentrends gaan we in 2022 zien'

Het najaar is traditiegetrouw de tijd dat een aantal bekende verf- en interieurmerken de kleur van het nieuwe jaar bekendmaken. Welke nieuwe kleurentrends gaan we zien? Wat vertellen ze ons en hoe pas je ze toe in het interieur? Als we kijken naar de nieuwe kleuren voor 2022 dan is één ding heel duidelijk: we zijn toe aan verandering en klaar voor een nieuwe, frisse start. Dat meldt Prints van Oranje, een merk van LEOXX.Na lange periode van veel binnen zitten, lockdowns en stilstand, hebben we meer dan ooit behoefte om letterlijk en figuurlijk naar buiten toe te treden. In het interieur omringen we ons graag met frisse en lichte tinten die ruimtes openheid en lucht geven. Helemaal in lijn met deze gedachte is de nieuwe kleur van het jaar van Flexa: Bright Skies. Een lichte en luchtige kleur blauw die zorgt voor een frisse wind in het interieur.

Dat we snakken naar levendigheid en de lichte frisheid van buiten, onderstreept ook Olive Sprig, de kleur van het jaar van Histor. Deze serene grijsgroene kleur staat voor groei en veerkracht van de natuur. De kleurnaam verwijst naar de olijftak die staat voor vrede, harmonie en hoop. Olive Sprig heeft een ontspannende en rustgevende werking en fleurt ruimtes op. Ook Farrow & Ball voorspelt voor 2022 heldere kleuren die een terugkeer naar het normale leven aankondigen. Zij laten lichte en vrolijke kleuren zien met wat meer kleurintensiteit, zoals het zonnige Babouche No.223 en hetlevendige Breakfast Room Green No.81.

Naast de behoefte aan levendigheid, willen we tegelijkertijd ook een thuisbasis met een harmonieuze en comfortabele uitstraling creëren. Dankzij hun veelzijdigheid komen de nieuwe kleuren voor 2022 helemaal tegemoet aan deze wens. Ze gaan goed samen met zachte en natuurlijke tinten voor een harmonieus geheel. Voor wat meer warmte en diepte kan de combinatie met aardse tinten gemaakt worden. En voor wie houdt van wat meer durf en lef, zijn er ook prachtige matches met een aantal vrolijke en fellere kleuren voor een optimistisch gevoel.

Meer informatie:
Prints van Oranje
Ringveste 9
3992 DD Houten
030 634 7650
[email protected]
www.printsvanoranje.nl

Publicatiedatum: