Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Bruynzeel Keukens verovert Nederland met nieuwe retailformule'

Twee jaar geleden introduceerde Bruynzeel Keukens haar pilotstore in thuisstad Bergen op Zoom. Op zaterdag 30 oktober vindt er weer een heropening plaats volgens de nieuwe retailformule. De gloednieuwe keukenwinkel in Groningen biedt elfhonderd vierkante meter aan inspiratie en innovatie. Van een echt thuisgevoel tot de toevoeging van digitale ervaringen: overal is door de experts van Bruynzeel Keukens over nagedacht.Een winkel die voor iedereen als thuis voelt

Welkom thuis, staat groots boven de ingang van de compleet vernieuwde Bruynzeel winkel in Groningen. En dat is ook precies het gevoel dat je moet hebben: alsof je thuis komt. Bruynzeel Keukens pakt tijdens de openingsweken groots uit in Groningen. Op zaterdag 6 en 13 november wordt de beleving van het thuisgevoel uitgebreid door middel van demonstraties door een ware chef-kok.

Ontspannen kiezen; online, thuis en in de winkel
Het winkelgedrag in Nederland is de laatste jaren flink veranderd. Meer en meer wordt er online gekocht en steeds meer traditionele Nederlandse bedrijven verdwijnen uit de winkelstraat. Bruynzeel Keukens voorziet de consument op toekomstgerichte wijze zowel online als offline in zijn behoeften. Iets dat de afgelopen maanden relevanter dan bleek is gebleken. Bruynzeel Keukens wil relevant en toekomstbestendig blijven door altijd te blijven luisteren naar de wensen van de klant en hier ook op te anticiperen. De klant staat centraal. Zo worden alle bezoekers in de winkels op gastvrije wijze ontvangen en hebben zij diverse keuzemogelijkheden om verder aan de slag te gaan met de zoektocht naar een nieuwe keuken.

Er zijn digitale tools die bijdragen aan het winkelbezoek. Van de informatieschermen bij keukenopstellingen tot een apparatenhulp en 3D-ontwerpstudio waar men de nieuwe keuken op ware grootte kan zien. En of men nu eerst thuis alles in kaart brengt, online of liever in de winkel het traject van A tot Z doorloopt: een keuken aankopen doet men bij Bruynzeel Keukens op ontspannen wijze.

Meer informatie:
Bruynzeel Keukens
www.bruynzeelkeukens.nl 

Publicatiedatum: