Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Zien uit naar presentatie van Midcentury collectie op MBB"

Moods kijkt naar de toekomst en kiest deels voor Europese productie

Meubelbeurs Brussel is in zicht. Van 7 tot en met 10 november staan de deuren van het Brusselse Expo open voor het grote publiek. Ook Moods Collection zal er als exposant te vinden zijn en presenteert de nieuwste collecties. 

Moods Collection ziet uit naar de beurs in Brussel. ''We presenteren de Midcentury collectie, die de invloeden van de jaren '60 en '70 laat zien. Dit uit zich in organische en ronde afgewerkte vormen, die de artikelen hierdoor net wat subtieler maken.''''We denken en hopen dat de beurs een enorm succes gaat worden. Wij zien er ook naar uit om de nieuwe collectie laten zien aan het grote publiek. Met een breed scala aan producten. Ook laten we een nieuwe lijn zien van aluminium meubels & accessoires en een nieuwe lijn eetkamerstoelen. Moods Collection presenteert een collectie laten zien die niet op elke hoek van de straat ligt, maar uniek is in zijn soort."

Productie deels naar Europa
Door de coronacrisis rezen de containerprijzen de pan uit. Hierdoor is het voor veel meubelgroothandelaren veel interessanter om naar productiefaciliteiten dichtbij te kijken. Zo ook Moods Collection. ''Wij zijn met veel toewijding en inspanning op zoek gegaan naar een stoelenproducent in Europa en we kunnen melden dat dit zeer succesvol is afgerond. We zijn een zeer prettige samenwerking aangegaan, waardoor we veel meer stoelen kunnen aanbieden en deze binnen veel kortere tijd kunnen leveren."

Daarnaast is ook het kleuren- en materialengamma enorm uitgebreid. ''Er is een ruime keuze van stofstalen en elke stoel kan custommade gemaakt worden. Ook de grotere retail kunnen we nu bedienen met Private Labels. We zien dus erg uit naar deze samenwerking en zien uit naar de toekomst. Door deze stap kunnen we onze klanten een breed scala aan mogelijkheden bieden en in de toekomst meer onze vleugels spreiden in Europa.''

Mede ook door te kiezen voor een producent in Europa, draagt het meubelbedrijf ook een steentje bij aan verduurzaming, dat tegenwoordig hoog in het vaandel staat. ''Deze crisis is toch allemaal niet in de koude kleren gaan zitten. Men wordt bewuster van de manier van handel drijven, waar het vandaan komt en hoe het geproduceerd wordt. Moods Collection is blij dat ze op deze manier ook onze eigen bijdrage hieraan kunnen leveren. De stoelen worden geproduceerd onder Europese normen."

Op Meubelbeurs Brussel zullen de eerste eetkamerstoelen geshowd worden aan het publiek.

Meubelbeurs Brussel
Moods Collection is te vinden in Hal 8 stand 305
De beurs vindt plaats van 7 tot en met 10 november in Brussels Expo.

Meer informatie:
Moods Collection
[email protected]
www.moodscollection.com