Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ELLE Decoration maakt sprekers tijdens Trend Event bekend

Voor alle interieur- en designliefhebbers, die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends op interieurgebied, is het Trend Event. ideaal. Op zaterdag 6 november 2021 wordt het evenement gehouden, dat georganiseerd wordt door ELLE Decoration.

Tijdens Trend Event zullen editor in chief Evelien Reich en trendwatcher Monique van der Reijden bezoekers bijpraten over alle trends die gespot zijn bij Salone del Mobile en hoe zich dit vertaald naar 2022. Tickets kunnen gekocht worden via deze link.Audrey Large
Audrey Large is een Franse ontwerper, gevestigd in Nederland. Ze studeerde in 2017 cum laude af aan de Design Academy van Eindhoven (NL), richting MA Social Design, en nam vervolgens deel aan het artist residency-programma van de Jan Van Eyck Academie (NL), in 2019-2020.

Haar werk balanceert tussen kunst en objectontwerp en verkent het potentieel van digitale beeldmanipulatieprocessen. Ze focust op een interdisciplinaire vorm van design die digitale cinema en beeldtheorie gebruikt om objectontwerp op een andere manier aan te vliegen. Zo maakt ze bijvoorbeeld beelden door ontwerpen op een digitale tablet te tekenen en die vervolgens in 3D te printen.

Elias Van Orshaegen
Elias Van Orshaegen is een Belgische ontwerper die in 2019 afstudeerde aan de postgraduaat meubelontwerp in Mechelen. Hij houdt zich bezig met uiteenlopende projecten waarbij de dialoog met omgeving en ruimte belangrijk is. De rode draad in zijn werk is puurheid, conceptueel denken en sculpturaliteit, waarbij zijn intuïtie altijd een centrale rol speelt. Daarnaast verkent hij doorlopend materialen, technieken, afvalstromen en hun gebruik.

Gilles Mayk Navangi
Gilles Mayk Navangi is schilder en illustrator. Zijn werk presenteert een droomachtig universum dat bestaat uit grafische patronen, gestileerde vegetatie en menselijke silhouetten die in elkaar overlopen. Het belang dat de kunstenaar hecht aan symbolen en lichaamshouding is beïnvloed door de fresco's uit het oude Egypte en door modernen als Keith Haring. G. M. Navangi gebruikt momenten en personages uit de geschiedenis van de Afrikaanse beschavingen om bepaalde stereotypen te veranderen, van het voorouderlijke Afrika tot het Afrofuturisme.

Bron: ELLE Decoration

Publicatiedatum: