Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'How to design a winning workplace?'

Volgende editie BNO Interieurzaken bomvol sprekers

Op dinsdag 9 november staat de nieuwe editie van evenement BNO Interieurzaken op de planning. Dit is een serie bijeenkomsten waar uiteenlopende onderwerpen op het gebied van interieurontwerp en -architectuur behandeld worden. Mosa host het event op 9 november en stelt de Mosa Design Studio Amsterdam hiervoor ter beschikking. How to design a winning workplace?, zal het thema zijn over twee weken.

Hoe ontwerp je een winning workplace en hoe staat dit in relatie tot het post coronatijdperk waarin we ons nu bevinden? Waar moet een goed kantoorinterieur anno nu aan voldoen? En gelden er dezelfde eisen als je met je ontwerp in de prijzen wilt vallen? Hoe belangrijk zijn die awards nu eigenlijk voor de ontwerpers? En is het kantoorinterieur blijvend veranderd door de pandemie? Deze vragen zullen centraal staan tijdens BNO Interieurzaken.


Verschillende sprekers, allemaal gelauwerde spelers in de ontwerpwereld van werkomgevingen, delen hun ervaringen en visies tijdens dit event.

Ramon Beijen
Ramon Beijen is Creative Director bij CBRE. Samen met zijn in Amsterdam gevestigde internationale design studio is hij gespecialiseerd in het ontwerp van vooruitstrevende werkomgevingen voor een grote verscheidenheid aan internationale opdrachtgevers zoals bijv. Asics en Booking.com. Eén van de meest opvallende is het hoofdkantoor The Core welke 2 internationale Frame Awards won in 2020. The Core is een voormalige, vijftig jaar oude autogarage in het Amsterdamse Schinkelgebied en werd in een jaar volledig getransformeerd naar een modern en innovatief kantoor, waarin de mens centraal staat en gefocused wordt op innovatie, cocreatie, gezondheid en duurzaamheid.

Niek Joanknacht en Carolien Roos 
Niek Joanknacht en Carolien Roos hebben al sinds de kunstacademie - 15 jaar geleden - een goede klik. Sinds 2017 vormen zijn zij samen Firm Architects, gespecialiseerd in kantoren en met een flexibel team van freelance architecten specialisten om zich heen. Bekend van onder andere Amvest, een award winning office dat zeer toekomst gericht is.

Francesco Messori 
Francesco Messori is partner van concept- en ontwerpstudio D/DOCK. D/DOCK creëert succesvolle omgevingen voor mens, milieu en maatschappij en streeft ernaar om een positieve impact te maken op de wereld om ons heen.

Op het gebied van werkomgevingen lanceerde D/DOCK in 2015 Healing Offices voor onder andere Google waarmee de werkomgeving meetbaar ontworpen is rondom het welzijn en geluk van medewerkers. In 2020 lanceerde D/DOCK twee concepten die inspelen op de toekomstige behoefte van bedrijven en de werkende mens.

My ExtraOrdinary Workplace, een initiatief om 5 sterrenhotels te activeren als werkomgeving en Beyond the Office, een community model rondom gebouwen waar werken, leven, hospitality, cultuur, kunst en ambacht elkaar versterkt en organisaties (opnieuw) verbind. Als levend voorbeeld opende D/DOCK in mei 2021 haar eigen Consious Business Community, DB55: een fysieke plek waar 'blending' van markten en mensen tot leven zal komen in the post Covid era.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected], onder vermelding van BNO Interieurzaken.

Meer informatie:
BNO
www.bno.nl

Publicatiedatum: