Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Je eigen touch aan een sleutel-op-de-deurwoning'

Wanneer iemand voor een sleutel-op-de-deurwoning kiest, krijgt hij heel wat gemak in de plaats. Je besteedt namelijk het volledige bouwproces uit aan hetzelfde bedrijf en daardoor hoef je niet op zoek te gaan naar verschillende aannemers.

Ofwel bezorgt de sleutel-op-de-deurfirma jou een instapklare woning en kan je vaak nog je zegje doen wat betreft de eindafwerking. Ofwel kan je kiezen voor casco, waarbij er enkel een winddichte ruwbouw opgeleverd wordt. Op die manier kunnen vakmannen de woning volledig afwerken op de manier die jij voor ogen hebt.Welke optie je ook verkiest, over de keuze van je vloer heb je bijna altijd wel iets te zeggen. En dat is maar goed ook, want een vloer brengt persoonlijkheid in je huis en voegt veel toe aan de gezelligheid van een bepaalde ruimte. COREtec Floors vindt het belangrijk dat mensen de vloer in de badkamer, keuken of woonkamer volledig naar hun eigen smaak en stijl kunnen maken.Uiteenlopende stijlen
Mensen kunnen zich laten inspireren door meer dan 230 verschillende decoren van COREtec in heel wat uiteenlopende stijlen. Er kan gekozen worden uit tegels, planken of visgraat en verschillende kleurtonen kunnen gecombineerd worden.

Handig aan een vloer van COREtec is dat de bestaande vloer of ondergrond niet eerst ge√ęgaliseerd hoeft te worden. Dit scheelt heel wat tijd. Ook het plaatsen zelf verloopt snel en eenvoudig, want er komt geen lijm of cement aan te pas. De vloer kan namelijk geplaatst worden via ons handige en gepatenteerde kliksysteem. Wil iemand direct na het plaatsen van de vloer in de nieuwe woning intrekken? Dat kan zonder probleem, want de vloer is meteen beloopbaar waardoor verhuizen direct kan.Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com

Publicatiedatum: