Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Geen extreme prijsverhogingen en genoeg voorraad bij Holland Top Floor'

Waar menig bedrijf in de vloeren-, meubel- en interieursector te kampen heeft met extreme prijsverhogingen en voorraadproblemen, heeft vloerengroothandel Holland Top Floor uit Almelo daar geen last van. Eigenaren Marco Smit en Tom Kroeze leggen uit waarom.

"Houten vloeren, prijsverhogingen, pvc-vloeren niet leverbaar, alles omgooien, stress...  Niet bij Holland Top Floor. Daag ons uit, we komen graag bij je langs!'' Dit meldde de vloerengroothandel eerder deze week op social media. Barlinek
Tom Kroeze: ''Wij verdelen het merk Barlinek uit Polen en dat is een stabiel 3-laags systeem in plank, visgraat en Hongaarse punt. We hebben wel een kleine prijsverhoging door moeten voeren, maar die viel reuze mee in vergelijking tot de bekende ‘muliplex planken’. Daarnaast groeit het merk Barlinek enorm goed omdat de kwaliteit uitmuntend is. Dat kan ook niet anders want Barlinek produceert jaarlijks 12 miljoen m2, dus ze kunnen zich geen klachten veroorloven."

INTR
Holland Top Floor is sinds 1 januari 2020 de exclusieve verdeler van Barlinek in Nederland en daar zijn wij erg blij mee want wij geloven dat het product interessanter is dan de ‘multiplex plank’, ook qua prijs. Om het product sneller bekend te maken hebben wij de samenwerking met INTR gezocht en promoten we deze vloeren nu samen op de Nederlandse markt. Marco Smit: “kwaliteit wint altijd” en de meeste vloeren-retailers kennen het merk nog niet maar zijn na een bezoek van Holland Top Floor of INTR snel overtuigd.Barlinek is een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van 3-laags houten vloeren. De prachtige visgraat collectie heeft een innoverende clicksysteem: geen linkse en rechtse plankjes meer, dat geeft direct al 50% minder zaagverlies en het legt natuurlijk veel sneller. Barlinek plant sinds kort voor elk vol pak een nieuwe boom. De natuur en het milieu staat bij Barlinek voorop. Inmiddels zijn er al meer dan 10 miljoen bomen geplant.

Naast Barlinek heeft Holland Top Floor nog andere merken in haar portfolio, zoals de IPC vloeren (pvc), met het bijzondere verhaal van Reinhard Krause (76), Expona SimpLay, de nr. 1 Loose Lay pvc vloer, Tarkett Eiken Visgraat Collection (parket), 130 jaar oud wereldmerk en tot slot Kährs (pvc), kwaliteit uit Zweden Sinds 1857. 

Verhuisd
Naast het feit dat de orders goed binnenkomen bij de vloerengroothandel, kunnen ze ook meer voorraad houden, omdat ze onlangs verhuisd zijn naar een veel groter pand. ''Het is enkel een ander huisnummer, want we zitten in dezelfde straat in Almelo als voorheen. Maar de kantoren en werkplekken zijn ruimer, magazijn groter, gewoon meer ruimte. En daar zijn we super blij mee,'' besluit Marco. 

Meer informatie:
Holland Top Floor
Twentepoort West 14H
7609 RD Almelo
[email protected]
www.hollandtopfloor.com