Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Meubelbeurs Brussel is er helemaal klaar voor'

De organisatie van Meubelbeurs Brussel staat al te trappelen om bezoekers opnieuw te mogen ontvangen op vakbeurs. Nog eventjes, en dan kunnen de deuren geopend worden. Van zondag 7 tot en met woensdag 10 november zal het evenement gehouden worden.

"Als gastvrije beurs geven we je in 7 hallen een overzicht van de commerciële collecties van Europa. In Brussel vind je een kwalitatief en representatief aanbod, overzichtelijk gepresenteerd en gesegmenteerd. We brengen grote en bekende marktleiders, maar ook erg interessante nicheproducten. Onze exposanten staan eindelijk opnieuw klaar voor jou op hét trefpunt van de meubelsector, tijdens het ideale moment van het jaar", aldus de organisatie.Hemels welkom
Dit jaar zorgt Meubelbeurs Brussel voor een 'hemels welkom'. "Laat je gewoon van bij aankomst naar de zevende hemel leiden in hall 6. Van zondag tot en met dinsdag voorzien we elke voormiddag een speciale attentie voor alle bezoekers van Brussels by Night."

Duurzaamheid
In de passages tussen de hallen worden normaal gezien de stijltrends voorgesteld. Door de pandemie is de organisatie zich er van bewust geworden dat duurzaamheid belangrijk is. Daarom tonen ze dit jaar geen trends die mikken op de korte termijn, maar producten die inspelen op de lange termijn.


De uitreiking van de Balthazar-awards.

Balthazar-awards
Traditiegetrouw worden op dinsdagavond de Balthazar-awards van het Meubel uitgereikt, gevolgd door een feestelijke drink. Iedereen is uitgenodigd op deze gezellige avond met netwerkmoment.Meer informatie:
Meubelbeurs Brussel
Brussels Expo
Belgiëplein 1
1020 Brussel
+32 (0)2 558 97 20
www.meubelbeurs.be

Publicatiedatum: