Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op wereldexpo in Dubai

Limited Edition trekt richting Oosten als partner van Belgisch paviljoen

Limited Edition trekt dit najaar richting het Oosten als partner van het Belgisch paviljoen op de wereldexpo in Dubai. Het gebouw belooft opnieuw een knap staaltje architectuur te worden, waarbij Limited Edition de outdoors zal verzorgen van vaste grond onder de voeten. Het is een partnership met gedeelde waarden, want met een bouwwerk dat zelf energie opwekt, is ‘Belgium’s Green Arch’ de plek bij uitstek voor Limited Edition om hun duurzame en op maat gemaakte tapijten uit te rollen.

The Green Arch
Net zoals het een landelijk paviljoen betaamt, wordt steeds uitgepakt met een sterk architecturaal hoogstandje met de beste materialen. Deze editie staat het bouwwerk volledig in functie van energie produceren, meer nog: het wekt meer energie op dan het verbruikt. Met natuurlijk licht en ventilatie, hernieuwbare energie en een slim watergebruik brengt ‘The Green Arch’ de nieuwste innovaties, producten en ideeën samen. Het toont de Belgische industriële, technologische en wetenschappelijke knowhow, waar Limited Edition eveneens voortrekker in is.

Comfort en design
België verwelkomde op de wereldexpo in Milaan in 2015 gemiddeld 9.000 tot 10.000 bezoekers per dag, waardoor het paviljoen zich bij de twintig populairste trekpleisters van de wereldexpo mocht rekenen. In totaal kwamen ongeveer 21,5 miljoen bezoekers langs. Met zoveel bezoek over de vloer, gebruik je maar beter de beste materialen, niet alleen qua comfort, maar ook qua design. Tijdens de wereldtentoonstelling in Dubai zal daarom Limited Edition als pionier in op-maat-gemaakte tapijten het paviljoen vervoegen.

Het dakterras van het paviljoen zal aangekleed worden met Limited Edition’s ‘Poolside Pebblestone’ outdoor tapijten, terwijl 2tec2 – zusterbedrijf van Limited Edition – zowel de volledige vloer als zelfs de muren van de trappenhal voor zijn rekening zal nemen. Tijdens deze expo zal België niet minder dan 2.180 vierkante meter ruimte in beslag nemen en de wereld uitnodigen in een luxueuze maar gastvrije omgeving met een dakterras en lounge, waar u de Poolside Pebblestone zult vinden.

Matching visions
Een samenwerking voor een internationaal event als de wereldexpo komt niet zomaar tot stand. Er wordt gewikt en gewogen welke bedrijven kunnen bijdragen aan een kwalitatief totaalbeeld van een land. Die visies – tussen 2tec2 en Limited Edition en BelExpo – zijn een match made in heaven, waar duurzaamheid centraal staat. “We focussen altijd op kwaliteit en willen de beste en duurzaamste vloerbekleding bieden voor onze klanten”, vertelt Philippe Hanet, bezieler van 2tec2. “Daarom groeit en verandert de ontwikkeling van onze productieprocessen constant, om tegelijk de hoogste kwaliteit te kunnen bieden en blijvend pionier te blijven qua sustainability.”

“We willen op Expo 2020 de visie brengen van een modern, 100% verticaal geïntegreerd Belgisch familiebedrijf dat in staat is om uitstekende duurzame vloeroplossingen te leveren met de beste service voor een wereldwijde markt”, besluit Philippe. “Je als partner van het Belgische paviljoen mogen noemen, is de beste bekroning in ons 30-jarig bestaan”, vult Katia Dewitte, Managing Director van Limited Edition, nog aan. “Bij Limited Edition en 2tec2 hebben we eens te meer bewezen dat we meesters zijn in het creëren van vloerbekleding op maat.”

Bron: Limited Edition

Publicatiedatum: