Op maandag 25 en dinsdag 26 oktober

Feestelijke opening nieuwe showroom HSM

Op maandag 25 en dinsdag 26 oktober opent HSM de deuren van haar nieuwe showroom in Almere. Tijdens deze feestelijke opening wordt de nieuwe collectie van HSM gepresenteerd, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Afgelopen september is HSM verhuisd naar een nieuw pand in Almere. Het nieuwe pand biedt meer ruimte, waar onder andere een prachtige nieuwe showroom van 600m2 is gerealiseerd. ‘’Met de verhuizing naar het nieuwe pand zetten wij de volgende stap in onze groeiambitie en kunnen wij onze klanten nóg beter van dienst zijn’’, vertelt Bas van Dongen van Henk Schram Meubelen.

De collectie van HSM is de afgelopen weken flink uitgebreid. Een echte uitblinker is de luxe kasten serie Verona. De serie, bestaande uit onder andere TV-meubels, dressoirs en wandkasten, is gemaakt van mangohout en heeft een prachtig zwart vissengraat patroon. Daarnaast zijn er verschillende zitmeubelen toegevoegd in de luxe velours stof Adore, zijn er nieuwe eettafels met eiken tafelbladen binnen en is ook de lampen collectie flink uitgebreid.

De deuren van HSM zijn vanaf maandag 09.00 geopend. Tijdens de huisshow profiteer je van mooie kortingen en geniet je van een BBQ op de Green Egg. Daarnaast wordt ook het Bruincafé, dat gelegen is naast de showroom, officieel geopend met een gezellige borrel.

Aanmelden kan via info@henkschram.nl

Meer informatie:
Henk Schram Meubelen
info@henkschram.nl 
www.henkschram.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven