Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Met marmoleum creëer je thuisgevoel'

Met haar nieuwe Marmoleum Linear collectie speelt Forbo Flooring in op de groeiende behoefte aan werk-, woon-, leer- en zorgruimtes met een natuurlijke, neutrale uitstraling waarin iedereen zich thuis voelt. De door en door duurzame vloer met uniek streepdessin biedt architecten en designers eindeloze ontwerpmogelijkheden. Daarnaast is het richtinggevende Linear-patroon heel geschikt om mensen onbewust van de ene naar de andere ruimte te leiden (routing, red.), of een zone binnen een groter gebied te markeren. Forbo laat met deze collectie zien hoe het subtiele streepdessin een huiselijke touch geeft aan omgevingen. Mensen werken prettiger in zo’n omgeving, herstellen sneller, kunnen zich beter concentreren en voelen zich meer op hun gemak.Zelfs de meest institutionele, sfeerloze omgevingen zoals wachtruimtes of patiëntenkamers tover je met behulp van Marmoleum Linear om in een ruimte met een warme en aangename sfeer. De vloer die door zijn kleuropbouw associeert aan de natuur helpt mensen ontspannen.

De nieuwe collectie kent aardetonen, warme bruinen, en warme en koele grijzen. Die laatste hebben een frisse, hygiënische en toegankelijke uitstraling. Elke vloer binnen de Marmoleum Linear collectie is opgebouwd uit tenminste vier kleuren. Dit maakt het ontwerp rijk, gelaagd en veelzijdig. Bijkomend voordeel: de vloer is vuilverhullend.

Marmoleum Linear is net als alle andere Forbo-vloeren een schoolvoorbeeld van duurzaamheid. Zo wordt Marmoleum bijvoorbeeld CO2-neutraal geproduceerd (van wieg tot poort) van natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, hars, kalksteen en houtmeel. Daarmee draagt de vloer bij aan een gezond binnenklimaat. Marmoleum heeft bovendien een lange levensduur en is mede door haar Topshield beschermlaag heel eenvoudig en kostenefficiënt te onderhouden en reinigen. Ook die eigenschappen dragen bij aan het duurzame karakter van de vloer.De nieuwe collectie met tijdloze kleuren komt nog meer tot leven als je verschillende Linear-vloeren combineert of in combinatie met andere materialen en interieur-elementen. Marmoleum Linear mixt en matcht daarnaast heel gemakkelijk met alle andere vloercollecties van Forbo omdat ze allemaal Forbo’s unieke, eigen kleurstempel dragen.

Meer informatie:
Forbo
www.forbo.nl 

Publicatiedatum: