Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe bank kopen? Deze bankstellen zijn er

Is jouw bank aan vervanging toe? Past je bank niet meer bij de rest van het interieur of ga je voor het eerst op jezelf wonen en moet je nog nieuwe meubels kopen? Een bankstel is onmismaar in elke woonkamer. Maar, hoe maak je de juiste keuze voor model, stof en kleur? In dit artikel helpen we jou op weg en leggen we uit waar je op moet letten bij het aanschaffen van een tweezits-, driezits- of hoekbank.

Aankoop voor de lange termijn
Een bank koop je meestal voor de lange termijn. Als je het materiaal goed behandeld en niet op het model uitgekeken bent, kun je er jarenlang plezier van hebben. Reden te meer om een weloverwogen beslissing te maken. Hieronder nemen we een aantal bankopties met je door.

1. De tweezitter of driezits-bank
De kleinste van dit rijtje, maar wel een klassieker die zeker genoemd moet worden. Zoals de naam al doet verklappen, is deze bank geschikt voor maximaal twee personen. Een driezitter is dan ook voor, je raad het al, drie personen geschikt. Waarom mensen vaak voor een zitbank kiezen? Elke zitplek kan benut worden en ze zijn ook makkelijk te verplaatsen in de woonkamer. Wil je het jezelf nog comfortabeler maken? Kijk dan ook eens naar een relaxbank, die overigens ook in een tweezits- en driezitsuitvoering verkrijgbaar zijn.

2. Of toch een hoekbank?
Hoewel een zitbank toch wel bestempeld mag worden als een golden oldie onder de banken, lijken hoekbanken toch steeds meer aan populariteit te winnen. Daar is ook wel wat voor te zeggen. Er zijn meer dan genoeg zitplekken, je kunt er heerlijk op zitten én liggen en een hoekbank past in vrijwel ieder interieur. Ja, ook in de kleinere woonkamers kan een hoekbank een uitstekende keuze zijn. Waarom? Simpelweg om de reden dat je met één meubel veel zitplekken creëert. Bovendien oogt de kamer al snel luchtiger, dan wanneer je meerdere meubels in dezelfde ruimte neerzet.

Publicatiedatum: