Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Casba houdt Grote Stressless Adviesdag

Op zaterdag 23 oktober 2021 houdt Casba Wonen & Slapen op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude de Grote Stressless Adviesdag. Kom langs en krijg advies van de fabrikant over de populaire Stressless relaxfauteuils, profiteer van sterk afgeprijsde showroommodellen en maak kans op een wellness-cheque. Daarnaast opent CASBA als eerste in Nederland de Stressless Home Office studio met comfortabele bureaustoelen voor iedere thuiswerkplek.“CASBA is trots de grootste én mooiste Stressless Concept Store van Nederland te zijn. Bij ons ervaar je altijd de ruimste keuze uit de totale comfortcollectie van Stressless, met meer dan 30 fauteuils”, zegt Isabelle Beverwijk van CASBA Wonen & Slapen. “Tijdens de Grote Stressless Adviesdag hebben we de fabrikant uitgenodigd om advies te geven over de populaire Stressless relaxfauteuils, banken, eetkamerstoelen en de nieuwe bureaustoelen. Daarnaast maken we er een gezellige dag van met fijne acties op onze mooiste merken en lekkere hapjes en drankjes.”Nieuw: Stressless Home Office
Klassiek of modern, met hun lichte, slanke design en vele kleur-, stof- en leermogelijkheden zijn de nieuwe Stressless Home Office bureaustoelen goed te integreren in ieder interieur. De zitting en rugleuning volgen de bewegingen, bieden perfecte ondersteuning en zorgen zo voor een betere bloedcirculatie en minder drukpunten op het lichaam. Zo kan urenlang fijn vanuit huis gewerkt worden. Vanaf 23 oktober opent CASBA de eerste Stressless Home Office studio van Nederland. In deze studio zijn alle verschillende varianten te voelen, zien en beleven. De ervaren adviseurs geven persoonlijk advies om de meest relaxte thuiswerkplek te krijgen.

Mooiste Stressless Concept Store van Nederland
Bij CASBA is de grootste én mooiste Stressless Concept Store te vinden. Hier voelen, zien en beleven klanten meer dan 30 fauteuils, banken, eetkamerstoelen en bureaustoelen van Stressless. In 2021 heeft CASBA de prijs gewonnen voor mooiste Stressless Concept Store van Nederland en de tweede mooiste store van Europa.

Noorse kwaliteit sinds 1934
De meubels van Stressless staan voor ultiem comfort. Onder het soepele leer en de zachte stof zit superslimme technologie verstopt, wat ervoor zorgt dat de meubels compleet naar het lichaam vormen. Sinds 1934 worden de Stressless meubels gemaakt in Noorwegen. De fabriek staat op een prachtige plek omgeven door fjorden en bergen. Dit is waar de ontwerpers van Stressless hun inspiratie vinden voor de unieke ontwerpen en waar vakmanschap en passie voor meubels al generaties lang wordt doorgegeven.

Meer informatie:
CASBA Wonen & Slapen
www.casba.nl 

Publicatiedatum: