Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Data bekend voor interieurbeurs Trendset

De branche komt in januari weer bijeen in München op de eerste en grootste vakbeurs voor interieur, inspiratie en lifestyle! TrendSet is een platform voor trends, orders en presentaties en een plek waar vakbezoekers en exposanten netwerken. Alleen TrendSet als vakbeurs verenigt eersteklas exposanten, alle belangrijke fabrikanten en labels, de beste klantenkring van bezoekers, een verscheidenheid aan samengestelde productassortimenten en een optimale locatie in het zuiden van Duitsland voor de sector Interiors & Lifestyle.

En binnenkort is het weer tijd voor TrendSet: van 8 t/m 10 januari 2022 toont TrendSet Winter 2022 als eerste Interiors & Lifestyle vakbeurs van het jaar de komende trends op het gebied van wonen, dineren, vrije tijd en Gifts voor de lente/ Zomer 2022 en Pasen 2022. De sector is gericht op München. Veel zalen zijn al stevig volgeboekt. Bijna 700 exposanten zullen in januari deelnemen aan TrendSet Winter 2022, wanneer de deuren van het expositiecentrum zich openen voor een wereld van nieuwe lente- en zomercollecties.

Januari is TrendSet-tijd. Al in de eerste week van het nieuwe jaar biedt TrendSet Winter 2022 retailers, grote inkopers, online retailers en de horeca een platform om te ontdekken, inspireren, ruilen en bestellen.

Meer informatie:
TrendSet
www.trendset.de

Publicatiedatum: