Swiss Sense opent vierde speciaalzaak in provincie Antwerpen

Afgelopen zaterdag heeft slaapwinkelketen Swiss Sense haar vierde winkel geopend in de provincie Antwerpen. Naast de vestigingen in Aartselaar, Merksem en Turnhout zit er nu ook een winkel in Lier aan de Antwerpsesteenweg. Dat meldt dagblad Nieuwsblad.be.


Enkele medewerkers van Swiss Sense in de winkel in Lier.

“In onze nieuwe Swiss Sense-winkel in Lier is ruim achthonderd vierkante meter groot en heeft extra parking aan de achterkant. Je kunt hier in het ruime en vernieuwde pand terecht voor alle mogelijke slaapkamerspullen: van bedden tot matrassen en ook een ruim assortiment aan bedlinnen en meubeltjes voor op de slaapkamer. Het interieur en de verschillende stijlen die aan bod komen in de zaak, brengen liefhebbers op ideeën voor de inrichting van hun slaapkamer”, garandeert filiaalmanager Yasin Altunbay.

De roots van Swiss Sense gaan dan wel terug naar Nederland, de slaapexpert is intussen ook al elf jaar actief in België. Over heel Europa zijn er meer dan honderd winkels terug te vinden. “Swiss Sense heeft een uitgebreide webshop, maar merkt dat veel klanten ook de ideale slaapervaring graag fysiek ervaren en uitproberen. Dat kan vanaf nu dus ook in Lier, het zestiende Belgische Swiss Sense-filiaal, het vierde al in de provincie Antwerpen”, zegt Yasin Altunbay.

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven