Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
21 - 24 oktober Den Haag

BLOK bij Masterly The Hague

De Biënnale voor Oude Meesters, Dutch Design, Kunst & Fotografie wordt van 21-24 oktober gehouden op vijf historische locaties in Den Haag. 

Interieuropstelling in The King's Ballroom
The King's Ballroom, een ruimte in eclectische stijl, met aan de renaissance ontleende stijlmotieven werd de inspiratie voor Carina. Met deze ruimte als uitgangspunt en het daarbij behorende thema Ode aan het Nederlandse Landschap is er gekozen voor een interieur met pastelkleuren uit de collectie OBSCURE. We kleden de ruimte onder andere aan met de bekende salontafel genaamd Nindoodem, de lamp Odoodem en de oogverblindende Dreamcatchers. 

Nieuw: Bijpassend interieurparfum 
Nieuw is het ontwerp van een huisparfum in een houder van zwart MDF met inlegwerk in hout. Deze reed diffuser heeft een glazen fles van mondgeblazen amberkleurig glas. De zwarte geurstokjes verspreiden de geur door de ruimte. De prachtige houder die de geur doet verspreiden is een aanwinst voor uw interieur. 

Dit ontwerp is in een gelimiteerde oplage gemaakt en u kunt uw eigen exemplaar bemachtigen bij Masterly The Hague!

Primeur! Dreamcatchers in Abet museum
De grootste verrassing tijdens de september editie Salone del Mobile in Milaan kwam voor ons van Marc Bos, directeur Abet Laminati Nederland. Zijn vraag of “Dreamcatchers” opgenomen mocht worden in de collectie van het Abet Laminati Museum in Bra, Italië. Het museum vertelt over de geschiedenis van Italiaans design met grote ontwerpers als Ettore Sottsass, Gio Ponti, Michele De Lucchi, Jean Nouvel en Paola Navone. Het ontwerp Flacon en Tulipavase van Carina Riezebos mocht eerder al in de collectie worden opgenomen en Dreamcatchers zijn een prachtige aanvulling op deze collectie.

Meer informatie:
Blok Plaatmateriaal
[email protected] 
www.blokplaatmateriaal.nl 

Publicatiedatum: