Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zij is het creatieve brein achter agentuur Studio Oskar:

Ilke Peters: "Ik ontwikkelde al vroeg een neus voor designtrends"

Ilke Peters is het creatieve brein achter agentuur Studio Oskar. Begin 2021 ging ze van start. Inmiddels vertegenwoordigt ze in totaal tien Europese interieur- en designmerken, uiteenlopend van verlichting, meubilair, akoestisch elementen, accessoires tot praktische homeware. "Al onze merken zijn ontworpen en vervaardigd in Europa", wil ze gezegd hebben.


Ilke Peters is het creatieve brein achter agentuur Studio Oskar.

Gedreven door haar allergrootste passie en een flinke dosis ondernemerschap, maakte ze in 2020 de overstap van een financiële carrière naar een agentuur in de interieursector. "Door op jonge leeftijd kind aan huis te zijn op talloze interieurbeurzen, ontwikkelde ik al vroeg een neus voor designtrends. Daarom selecteer ik als agent enkel merken die dezelfde eigentijdse interieurinspiratie ademen. Complementaire designmerken die elkaar versterken en een verfrissend verhaal in een winkel of op webshop vertellen."


Prandina.

In de portefeuille van Studio Oskar zit een keur aan interieurmerken, te weten Pradina (zie foto), Laengsel, Hey-Sign, Nordic Tales, Tebton, Namuos,  Dedal, Vicara, Herdmar en Saxo Living. "Samen blenden ze tot een complementair geheel van klein en groot design, van traditie en innovatie, en van Scandinavische en Zuiderse interieurstijlen"

Saxo.

Ilke heeft showrooms in Aarschot en Knokke. Sinds augustus is ze ook aanwezig op Trade Mart in Brussel.

Over haar werkwijze is de duidelijk: "Pushen is niet mijn stijl. Met Studio Oskar kies ik resoluut voor langetermijnpartnerschap." 

Meer informatie:
Studio Oskar
Steystraat 36
3200 Aarschot
[email protected] 
www.studio-oskar.be