Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'On-trend eye-catchers in nieuwe kleuren, vormen en patronen'

Groothandel Present Time breidt collectie vazen en kandelaars wegens succes uit

Present Time, groothandel in onder andere designklokken, verlichting, klein meubilair en home deco, heeft haar assortiment uitgebreid met een reeks nieuwe transparante vazen en kandelaars. De Treasures collectie kenmerken zich door de opvallende kleuren en bijzondere vormen en patronen. De lijn is perfect te combineren met een mooi boeket of een trendy stompkaars.  Maar ook zonder boeket of kaars kunnen deze 'treasures' dienen als een eye-catcher in een interieur.



De transparent Treasures collectie heeft haar strepen eerder dit jaar al verdient. Dit was de reden voor het bedrijf uit Almere om de verzameling glaswerk uit te breiden met nieuwe kleuren, vormen en patronen. Zo zijn er warmere wintertinten en een grotere variatie aan maten toegevoegd. Tevens is in sommige modellen een stijlvol reliëf verwerkt in het glas.



De transparent Treasures collectie is volledige 'on-trend' en is perfect te combineren is met de woontrends van dit moment. "Wees niet bang om te experimenteren, deze must haves komen in bijna ieder interieur tot zijn recht. Meer in deze stijl ontdekken? de treasures uit deze collectie sluiten naadloos aan op de Present Time thema’s van natural Nirvana." Deze zijn terug te vinden in de Present Time catalogus Authum Winter 2021.

Meer informatie
Present Time
Televisieweg 60
1322 AM Almere
+31 (0) 36 535 8888 
info@presenttime.com 
www.presenttime.com