En nieuwe kleuren Porto

HEMA breidt servieslijn uit met Sevilla

Sevilla is een nieuwe servieslijn van HEMA. Het kenmerkt zich door de natuurlijke kleurtinten en de combinatie van de matte en glanzende afwerking. Het stijlvolle en tijdloze Sevilla servies is geschikt voor ieder moment van de dag. Het Porto servies wordt uitgebreid met twee nieuwe limited edition kleuren, aubergine en pearl. Het Porto servies is te herkennen aan zijn organische vorm en ambachtelijke uitstraling. De nieuwe kleuren zijn goed te combineren met de huidige Porto collectie en passen bij elke gelegenheid.Sevilla servies
Het bijzondere aan het Sevilla servies is de combinatie van gladde en matte structuur in naturel kleurtinten. Servies Sevilla is gemaakt van hoogwaardig aardewerk en heeft een ambachtelijke uitstraling. Servies Sevilla is vaatwas- en magnetronbestendig en afgewerkt met een reactief galzuur waardoor het extra glans krijgt. Met het servies Sevilla geniet je iedere dag van een stijlvolle en tijdloos gedekte tafel.
 


Porto servies
Servies Porto is gemaakt van aardewerk en heeft door de organische vorm een ambachtelijke en stijlvolle uitstraling. Het hoogwaardige servies is gemaakt van klei dat gebakken is op hoge temperaturen; daardoor is het servies extra sterk en kan het zorgeloos in de vaatwasser en in de magnetron. Het Porto servies is afgewerkt met reactief glazuur. De geglazuurde laag bestaat uit verschillende tinten waardoor ieder onderdeel er anders uitziet en uniek is. Servies Porto wordt aangevuld met twee nieuwe tijdelijke limited edition kleuren, pearl en aubergine. De nieuwe kleuren servies brengen warmte op tafel tijdens de koude wintermaanden en zijn perfect te combineren met de huidige Porto collectie.

Meer informatie:
HEMA
www.hema.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven