Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kinderen van directeur Sebastiaan Sanders slaan eerste paal Leolux

Gastvrij experience center voor consumenten, (interieur)architecten en woonspecialisten

Leolux Furniture Group bouwt in Breukelen, pal aan de A2, een Experience Center van ruim drieduizend vierkante meter voor consumenten en interieurprofessionals. De eerste paal voor de nieuwbouw werd op 14 oktober geslagen door de vierde generatie van het Nederlandse familiebedrijf; Noor (11), Owen (10) en Quinn (8) Sanders, de kinderen van directeur Sebastiaan Sanders legden daarmee, in het bijzijn van twee voorgaande generaties, het fundament voor een inspiratievolle toekomst.


Noor (11), Owen (10) en Quinn (8) Sanders, de kinderen van directeur Sebastiaan Sanders.

Het nieuwe Experience Center wordt een gastvrij inspiratiecenter voor consumenten, (interieur)architecten en woonspecialisten. Verdeeld over twee etages (en een tussenetage) zijn de collecties van de consumentenmerken Leolux, Pode en Évidence te zien. Daarnaast is er aandacht voor de Leolux LX collectie, die bestemd is voor het inrichten van hoogwaardige projectinterieurs. De specialisten van de verschillende merken begeleiden de bezoekers bij maken van de keuzes. Want er valt heel wat te kiezen bij de merken die in Venlo op bestelling worden geproduceerd naar de wensen van de koper.Royale ontvangst
De buitenzijde krijgt een architecturale uitstraling; de grote “overhang” op de eerste verdieping valt op door het gebruik van een champagnekleurige geveldecoratie. De binnenzijde wordt al even bijzonder. Bij de ingang een multifunctionele trap, waar ook presentaties worden gegeven. Het advies –de kerncompetentie de Leolux adviseurs – krijgt een plek in het hart van het Center. Het gebouw biedt verder volop mogelijkheden voor trainingen en om te werken en te vergaderen. Samengevat bouwt Leolux een “state of the art” modern Center waar alle merken zijn vertegenwoordigd met actuele presentaties. De klant staat centraal en krijgt een warm onthaal, dat past bij de beleving van de premium merken van de Leolux Furniture Group.Meer informatie:
Leolux
www.leolux.nl

Publicatiedatum: