Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Raw Materials ontvangt vier containers vol vintage meubelen en accessoires

Raw Materials Amsterdam, dat bekend staat om haar selectie unieke meubelen en accessoires, laat weten dat er deze weer vier volle containers met unieke items binnengekomen zijn in het magazijn. Gezien de huidige transportproblemen, waar bedrijven wereldwijd mee kampen, is dit extra goed nieuws voor de groothandel.



Onder andere een reeks aan kleurrijke kinderstoelen zijn te verkrijgen. Deze felgekleurde stoelen werden vroeger gebruikt op scholen in India. "Toen ze aan vervanging toe waren, kochten we de stoelen om ze een tweede leven te geven. De kleine stoelen zijn perfect voor kinderen. Mix & match de verschillende kleuren voor een speels effect", aldus Joni Heinhuis van het Amsterdamse bedrijf.



Tevens is er een verzameling 
terracotta graanpotten binnengekomen. Joni vult aan: "Deze grote terracotta potten zijn een statement voor je woonkamer, hal of tuin. De potten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, met hoogtes variƫrend van 80 tot 160 cm. Elk is uniek en werd eigenlijk gebruikt voor het opslaan van graan."

De potten kunnen worden gebruikt voor een olijfboom, voor enkele gedroogde bloemen en takken. Door het karakter dat de potten hebben kunnen ze ook zonder verdere versiering als blikvanger dienen.



Meer informatie
Raw Materials Amsterdam
Casablancaweg 12
1047 HP Amsterdam
020 68 67 757
www.rawmaterials.eu
sales@rawmaterials.eu