The Exploded View te zien tijdens de Dutch Design Week 2021

De Zutphense beddenwinkel Ecolinde staat met haar zelf ontwikkelde natuurlatex matras op de Dutch Design Week in Eindhoven. De matras is onderdeel van de tentoonstelling: The Exploded View Beyond Building. De exhibitie is in de vorm van een huis dat volledig bestaat uit spullen op biobasis en circulaire materialen. Zo heeft het familiebedrijf van Irene Rutjes een eigen slaapkamer met handgemaakte kussens en dekbed mogen inrichten.The Exploded View
Met verbeelding en verhalen neemt The Exploded View de bezoeker mee in de mogelijkheden voor een toekomst van duurzaam bouwen, wonen en leven. We presenteren daarbij geen alles omvattende antwoorden, maar creëren een living lab en ongoing open source onderzoek. Van bouwers, producenten, agrariërs, wetenschappers, designers, overheden, kennisinstituten, storytellers en kunstenaars samen zijn we verenigd in The Embassy of Circular & Biobased Building.

Met The Exploded View en samen met jou onderzoeken we de circulaire leefomgeving en tonen we hoe circulair en biobased bouwen een transitie teweeg brengt die leidt tot een herwaardering van wat van waarde is. We pleiten dan ook voor een serieuze opschaling en een grondige systeemverandering. Want je bouwt een hele wereld als je biobased bouwt.

The Exploded View zal te zien zijn op de Floriade en daarvoor tijdens de Dutch Design Week 2021.

The Exploded View
www.theexplodedview.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven