Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Daily Trade Fair Venlo kondigt opening aan

Daily Trade Fair Venlo is een geheel nieuw concept, een jaarrond vakbeurs voor bezoekers in de hospitality, home, gift en garden branche. Daily Trade Fair Venlo vestigt zich in het voormalige veilinggebouw van FloraHolland Venlo. Op het moment wordt deze bijzondere locatie omgebouwd tot een evenementenlocatie.

"We gaan het gebouw de allure geven die past bij een event locatie, maar zorgen ervoor dat het karakter van de veiling behouden blijft", zegt commercieel manager Harm van Raaij. De gevel van het gebouw is al helemaal getransformeerd en zelfs de rotonde voor het pand is in zijn geheel gerenoveerd. Er staan nog enkele grote verbouwingen op stapel, op dit moment wordt volop gewerkt aan een nieuwe verdiepingsvloer en een professionele horecakeuken."Vanuit de hospitality branche komt eveneens veel interesse, en daarom pakken we ook hier groot uit. Op zo’n extra 2.500 m2 kunnen bedrijven uit de horeca straks alles vinden wat zij nodig hebben voor de inrichting van een restaurant of hotel. Van een complete keuken tot het tafellinnen, en van een snijmachine tot wanddecoratie", aldus Marcel Swaghoven die verantwoordelijk is voor de invulling van het hospitality plein.

Meer informatie:
Daily Trade Fair Venlo
Venrayseweg 214
5928 RJ Venlo
0623 95 06 82
www.dailytradefairvenlo.com
[email protected]

Publicatiedatum: