Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grønn showt inspirerende jungleroom op DDW

Plantzaam is een nieuwe samenwerking die gelooft in de geheime kracht van Biophilic Design. De samenwerking bestaat uit De Klerk Interieurbeplanting, interieur ontwerpstudio INinterieurs en Grønn. De toegepaste kantoormeubelen zijn van Mikomax. Deze professionals bundelden hun krachten om tijdens DDW een unieke en inspirerende presentatie te creëren.Het geheim van Biophilic Design
Biophilic Design is een ontwerpvisie die de band tussen mens en de natuur wil versterken door meer natuurlijke elementen en materialen binnen toe te passen. Het houdt ook rekening met onze instincten; door te zorgen voor beschutting, uitzicht, overzicht én speelse elementen. Hierdoor voelen wij ons meer op ons gemak, zijn we gezonder en gelukkiger. 

Plantzaam biedt oplossingen om meer groen toe te passen in de werkomgeving. Plantzaam heeft als doel om voor meer groen werkgeluk te zorgen. Met de (interieur)ontwerpen wil men elke werkomgeving omtoveren tot een oase.

Tijdens Dutch Design Week (DDW) worden er diverse voorbeelden maar ook compleet nieuwe producten gepresenteerd. In de inspirerende jungleroom is plaats om te ontspannen, ook worden modulaire en hybride plantenbakken voorgesteld. Niet alleen planten maar ook akoestische panelen of wandbekleding met een plantenprints zorgen voor een positief effect. Plantzaam laat zien/voelen hoe op een creatieve manier groen in kantoren kan worden gebracht

De expositie vindt plaats bij Happy Bodies in Blok 59. Speciaal voor de DDW kun je hier ook sporten en gezond bewegen tussen de planten.

Meer informatie:
Plantzaam
www.plantzaam.com 

Publicatiedatum: