Grønn showt inspirerende jungleroom op DDW

Plantzaam is een nieuwe samenwerking die gelooft in de geheime kracht van Biophilic Design. De samenwerking bestaat uit De Klerk Interieurbeplanting, interieur ontwerpstudio INinterieurs en Grønn. De toegepaste kantoormeubelen zijn van Mikomax. Deze professionals bundelden hun krachten om tijdens DDW een unieke en inspirerende presentatie te creëren.Het geheim van Biophilic Design
Biophilic Design is een ontwerpvisie die de band tussen mens en de natuur wil versterken door meer natuurlijke elementen en materialen binnen toe te passen. Het houdt ook rekening met onze instincten; door te zorgen voor beschutting, uitzicht, overzicht én speelse elementen. Hierdoor voelen wij ons meer op ons gemak, zijn we gezonder en gelukkiger. 

Plantzaam biedt oplossingen om meer groen toe te passen in de werkomgeving. Plantzaam heeft als doel om voor meer groen werkgeluk te zorgen. Met de (interieur)ontwerpen wil men elke werkomgeving omtoveren tot een oase.

Tijdens Dutch Design Week (DDW) worden er diverse voorbeelden maar ook compleet nieuwe producten gepresenteerd. In de inspirerende jungleroom is plaats om te ontspannen, ook worden modulaire en hybride plantenbakken voorgesteld. Niet alleen planten maar ook akoestische panelen of wandbekleding met een plantenprints zorgen voor een positief effect. Plantzaam laat zien/voelen hoe op een creatieve manier groen in kantoren kan worden gebracht

De expositie vindt plaats bij Happy Bodies in Blok 59. Speciaal voor de DDW kun je hier ook sporten en gezond bewegen tussen de planten.

Meer informatie:
Plantzaam
www.plantzaam.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven