Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tribute to Visser tijdens Dutch Design Week te zien bij Spectrum Studio

In 2020 brachten Richard Hutten, Carolina Wilcke & Reinier Bosch, Piet Hein Eek, Kiki van Eijk, Marcel Wanders, Jan des Bouvrie en Sabine Marcelis een ode aan het oeuvre van Martin Visser. De resultaten van deze Tribute to Visser zijn gedurende de Dutch Design Week (DDW) 2021 te zien bij de Spectrum Studio in Eindhoven.

Afgelopen jaar was Tribute to Visser voor het eerst te zien in het Centraal Museum Utrecht in de expositie De slaapbank die ogen opende. Speciaal voor de DDW worden de ontwerpen nog éénmaal bij elkaar gebracht.Tribute to Visser is bovendien de aanleiding voor de introductie van diverse nieuwe meubels in de Spectrum collectie. Zo zijn de fauteuils MVPHE (Piet Hein Eek), de PUK SZ 19 (Kiki van Eijk) en de heruitgave van de BZ 63 bank en de SZ 63 fauteuil voor het eerst in Eindhoven te bewonderen.

Van 16 t/m 24 oktober is de Spectrum Studio op de Halvemaanstraat 18A (Piet Hein Eek terrein), dagelijks geopend van 10.00u tot 18.00u. Toegang is kosteloos.Meer informatie:
Spectrum Design
Halvemaanstraat 18A
5651 BP Eindhoven
+31 (0)40 4015514
[email protected]
www.spectrumdesign.nl

Publicatiedatum: