Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens tentoonstelling Please, have a seat

Extremis stelt manier van zitten centraal

Over enkele dagen brengt de tentoonstelling Please, have a seat meer dan 200 stoelen en zitmeubels van hedendaagse ontwerpers bijeen. Extremis, dat aanwezig zal zijn, is niet bang om de manier van zitten in vraag te stellen.
"De Biënnale Interieur in Kortrijk is altijd al een thuiswedstrijd voor ons geweest. Ons bedrijf ligt namelijk niet zo ver van de expo. Dit jaar pakt de beurs uit met een nieuw, interactief designevenement. En zoals de titel ‘Please, have a seat’ aangeeft, is het volledig toegestaan te zitten." Dat laat Extremis weten in een persbericht.Het is dan ook niet meer dan logisch dat Extremis voor deze tentoonstelling haar meest innovatieve stoelen heeft uitgekozen. Bezoekers zullen dus niet al de nieuwkomers zien, maar enkel de ontwerpen die de traditionele manier van zitten in vraag stellen.

"Interieur is een mooie kans om rechtstreeks in contact te komen met eindgebruikers. Het is tenslotte voor hen dat we onze meubels ontwerpen", vertelt oprichter Dirk Wynants.Please, Have a Seat
De tentoonstelling is een nieuw concept van de Biënnale Interieur en maakt deel uit van het creatieve festival ‘Wonder’ van de stad Kortrijk. Interieur is een internationaal platform waar designers in contact kunnenkomen met een professioneel en particulier publiek. Het event zal gehouden worden van 15 oktober tot 14 november 2021, open van donderdag t/m zondag van 11.00 tot 19.00 uur. 

Meer informatie:
Extremis
Couthoflaan 20b
8972 Poperinge
+32 57 346020
[email protected]
www.extremis.com

Publicatiedatum: