Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

bloomon en online woonboulevard presenteren vazentrends van dit najaar

"Laat je interieur tot leven komen". Met die gedachte bundelen online woonboulevard fonQ en online bloemist bloomon hun krachten. Speciaal voor dit najaar zetten de stylisten van bloomon en fonQ de laatste vazentrends op een rij. Want een mooie bos bloemen vraagt om een mooie vaas. Van klassieke keramische vazen tot artistieke eyecatchers met uitgesproken prints: samen laten Art Director Ferdinand (bloomon) en interieurspecialist Ellemijn (fonQ) zien hoe je je interieur dit seizoen laat bloeien.

Ceramic Calm
De verbinding met de natuur zien we terug in de interieurtrends van dit najaar. Klassieke, warme tonen en natuurlijke materialen zorgen voor kalmte en rust in huis. Bij deze trend past een keramische vaas met organische vorm in een palet van aardse kleuren. De vaas van Bolia matcht goed met de Original bos: een luchtig en speels design waar elke bloem de ruimte krijgt.

Abstract Print
Deze trend is geïnspireerd op de nomadische leefwijze en dierlijke structuren. Een opvallende, abstracte vaas zorgt voor een echt statement op tafel. Deze vaas speelt met de donkere vlakken en grillige structuren van dit Atelier design en maakt het een eigenzinnig kunstobject.  

Ferdinand Belfor - Art Director bloomon:
"Bloemen brengen je interieur tot leven. Je bos ziet er op dag één heel anders uit dan op dag tien. Iedere keer weer een andere bos op tafel geeft zoveel luxe, en soms ook een heel nieuw uiterlijk aan de rest van je huis: het is een soort betaalbare verbouwing."
 
Vurige Fall collection
De Fall collection van bloomon bestaat uit vlammende statements en luxe droogbloemen op een voetstuk, geïnspireerd op de jaren 70 waar warm notenhout en donkere schakeringen de boventoon voeren. Grote, flamboyante bossen in warme, pittige kleuren als bordeauxrood, spicy oker en goudtinten sieren dit najaar de floral shop. De ster van de Fall collection is de Fall Edition: een flamboyant, camelkleurig boeket, als ode aan de natuur. Het boeket bestaat uit typische najaarsbloemen zoals de Anigozanthos 'gold fever', Chrysanthemum 'cobra', herfstig blad en de Rosa 'Corallo': een sterke najaarstak gevuld met rode minibesjes. Voor dit boeket is een bijpassende keramische cilindervaas in beige ontworpen.

Ellemijn Willemse - Lead Content Marketing fonQ:
"Er zijn zoveel bijzondere vazen waarmee je de rol van bloemen in huis naar een hoger niveau kunt tillen. De tijd dat je een standaard bos bloemen alleen even afknipt en in een rechttoe-rechtaan vaas zet, is echt voorbij."
 
Dé vier woontrends voor dit najaar 
Het afgelopen jaar liet ons verlangen naar geborgenheid, vrijheid en de natuur. Bij fonQ staan dit najaar vier woontrends centraal. Oriental Garden laat je ontsnappen naar een inspirerende wereld, met strak design en oriëntaalse klasse. Sta even stil met de trend Frozen Times: voel de rust en geborgenheid, bedekt onder een deken van sneeuw. De trend Classic Desire doet ons verlangen naar een vertrouwde stijl in een nieuw jasje. Of haal vrolijkheid in huis met het suikerzoete palet aan pasteltinten van de trend Candy Sweet.
 
Over bloomon
bloomon is de online bloemist voor floral design. Het bloemenaanbod van bloomon bestaat uit verse seizoensbloemen en droogbloemen: verrassende designs gevuld met bloemen van de beste kwaliteit. bloomon heeft de keten flink ingekort door de veiling en groothandel over te slaan en de bloemen direct bij de kweker in te kopen. Hierdoor worden de bloemen verser dan vers aan de deur bezorgd en kunnen mensen nog langer van bloemen genieten. bloomon is in 2014 opgericht en is actief in vijf markten: Nederland, Duitsland, België, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. In april 2021 is bloomon overgenomen door het Britse Bloom & Wild. Alle producten van bloomon zijn klimaatneutraal, van de kweker tot aan de voordeur.

Meer informatie:
Bloomon
www.bloomon.nl 

Publicatiedatum: