Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gratis webinar 'In gesprek over geld' op 5 november

Jaarlijks zo'n 900 loonbeslagen binnen de meubelindustrie en interieurbouw

"Binnen de meubelindustrie en interieurbouw worden jaarlijks zo'n 900 loonbeslagen verwerkt. Ook maken veel werknemers zich zorgen over geld. Zie jij als leidinggevende, medewerkers worstelen met hun financiën? Wil je hierover het gesprek aangaan, maar weet je niet hoe? Meld je dan snel aan voor het gratis webinar In gesprek over geld op 5 november", roept jurist Allard Moolenaars van Koninklijke CBM belangstellenden op. Schaven aan jouw Toekomst organiseert dit samen met CNV Geldzorg.

Na het webinar kun je werknemers met geldzorgen herkennen, heb je inzicht in je eigen gedachten over geld én weet je op welke manier je het onderwerp bespreekbaar kunt maken. Foto Marcel De Grijs | Dreamstime.com 

"Mensen met geldzorgen hebben veel stress en dat kan leiden tot verzuim. Dat is jammer, want soms is een oplossing dichterbij dan je denkt. In het webinar In gesprek over geld leer je daar meer over", geft hij aan.

Lees hier het complete artikel.
 

Publicatiedatum: