Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flinders, Gadero, Veneta.com en Zuiver grijpen naast Gouden Groeier Award

Wie zijn de snelst groeiende bedrijven van Nederland? Wat zit er achter hun succes? Het is allemaal te lezen in de Top 250 Scaleups 2021, een jaarlijkse monitor van de top scaleups in Nederland. Dit onderzoek is het resultaat van een langdurige samenwerking met Rotterdam School of Management (Erasmus Universiteit Rotterdam) en nlgroeit.

Gisteren werd de winnaar bekend gemaakt van de lijst Top 250 Groeibedrijven. Uit de interieurbranche waren zes bedrijven genomineerd, helaas ging niemand er met de hoofdprijs van door.

Het merk Zuiver viert dit najaar haar 10-jarig jubileum.

De interieurbranche wordt in de lijst Top 250 Groeibedrijven vertegenwoordigd door zes bedrijven, te weten:
- Flinders (Zaandam)
- Gadero (Groningen)
- Ledwinkels (Amsterdam)
- Quooker (Ridderkerk)
- Veneta.com (Zwolle)
- Zuiver (Westzaan) 

Helaas vielen zij niet in de prijzen. Digitaal productiebedrijf Media.Monks won de vijfde Gouden Groeier Award 2021 en is dus het snelst groeiende bedrijf van Nederland. De award werd woensdag 6 oktober uitgereikt door oud-winnaar Jitse Groen van Takeaway.com.

Uit de Top 250 groeibedrijven, die dit jaar voor de vijfde keer is opgesteld, blijkt dat de meeste snelstgroeiende bedrijven zich bevinden in sectoren op het snijvlak van digitalisering, dienstverlening en nieuwe media. Noord-Holland voert met 90 bedrijven de lijst aan met de meeste bedrijven uit de Top 250, gevolgd door de provincies Noord-Brabant (51) en Zuid-Holland (42). Van alle Top 250 Groeibedrijven kent slechts 5% een vrouwelijke ondernemer, een verdere daling ten opzichte van de vorige editie.

Lees hier het complete artikel.

Publicatiedatum: