Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meubel- en verlichtingscollectie van Italiaanse merk

Nieuwe flagshipstore DePadova naar Den Haag

Wat krijg je wanneer je Scandinavisch design met Japanse invloeden een Italiaans sausje geeft? In de wereld van interieurdesign: DePadova. Dit Italiaanse merk staat bekend om zijn tijdloze en eigentijdse ontwerpen en een verfijnde stijl die is samengesteld uit een eclectische mix van meubelelementen. Een inspirerend en uniek merk.

"Wij zijn blij te vertellen: binnenkort openen wij een DePadova Flagshipstore in Den Haag!" Dat meldt Studio van 't Wout in een persbericht. 

"En wij zijn trots dat een dealer met een van onze merken deze uitdaging aangaat", vult Ebe Labordus van Labordus Agenturen aan.

De DePadova Flagshipstore komt aan de Kneuterdijk 4 in Den Haag. Deze 200 m2 grote showroom geeft straks een overzicht van de meubel- en verlichtingscollectie van DePadova. "In deze chique straat hebben wij al met succes op nr. 2A+B de Flagshipstore van Lema geopend in 2019."

"DePadova is een Italiaans familiebedrijf en is inmiddels onderdeel van het Italiaanse Boffi [high-end keukens en kasten]. Gestart in de jaren 50 door Fernando en Maddalena DePadova met het importeren van Scandinavische meubelen in Italië. Vele designklassiekers verder is DePadova inmiddels een begrip in de internationale meubeldesign wereld. Iconische ontwerpen van o.a. Vico Magistretti, Achille Castiglioni en Piero Lissoni maken de collectie tijdloos, functioneel en esthetisch."

"MA/U Studio, ADL and Time & Style ēdition maken eveneens onderdeel uit van de collectie en zorgen voor een complete selectie meubelen; MA/U [kastensysteem], ADL [deurensystemen] en Time & Style ēdition [handgemaakte Japanse meubelen en verlichting]."

En dat is drie
"En dat was dus drie. Studio van ’t Wout, LEMA en DePadova. In design en stijl drie totaal verschillende designstores onder ons parapluutje. Maar als zoveel stappen bij onze onderneming gemaakt werden op intuïtie was dat van DePadova er ook een. We zijn nu zo trots dat het allemaal zo gelopen is en denken dat we met de DePadova Flagshipstore echt iets nieuws kunnen laten zien. De winkel wordt licht en contrastrijk, wat mooi past bij het merk én bij het pand. Want in het kader van ‘beter een goede buur…’ worden we onze eigen buur: de Kneuterdijk in Den Haag wordt een designstore rijker." 

Meer informatie:
Studio van ’t Wout
Zeestraat 94
2518 AD Den Haag
Tel. 070 392 27 47
[email protected] 
www.studiovantwout.nl

Publicatiedatum: